Tuesday , November 12 2019
Home / sweden / Vara Badhus tvingas stänga pooler – på grund av glaskross

Vara Badhus tvingas stänga pooler – på grund av glaskrossDet var under förmiddagen som beskedet kom. Bad Badhus tvingades stänga en av sina äventyrspooler och tömma poolerna på badhuset.

Anledningen var att glaslinsen på ett cyklop hade gått sönder och hamnat på botten. Stängningen av badhuset gällde även klätterväggen och småbarnspoolerna.

Badhusets Facebooksida skrev personalen inlägg som påminde om att inte föra in glasföremål på badhuset.

Städas under dagen

Tyvärr hände något som inte får hända. Eight cyklop med glaslins krossades i av avå äventyrspooler och glaskrosset ligger nu in pools botten. Våra äventyrspooler måste därför omedelbart tömmas så att vi kan säkerställa att inget krossat glas finns kvar i någon av poolerna. Denna incident visar av att inte medföra något glasföremål in ett och badhus.”Stod det i inlägget på Vara badhus facebooksida.

Enlarge Skaraborgs Läns Tidning ska poolerna på badhuset städas under tisdagen. Framåt torsdag eller fredag ​​räknar man med att poolerna är återfyllda.

SkLT skriver vidare att 25-metersbassängen, undervisningsbassängen, relaxavdelningen or vattenrutschbanan inte påverkas or kommer att ha fortsatt öppet.


Source link