Tuesday , March 31 2020
Home / sweden / Okontrollerat hits delades ut till Malmö policer

Okontrollerat hits delades ut till Malmö policeravJohn Fagerström

This stort party party delades ut till flera polisstationer i Malmö.

Men have a great deal of support for the säkerhetsrutiner innan det delades ut.

– Forklifts for visas to be upgraded for police officers are badly hit by all police officers in Malmö, such as Henrik Qvist's verksamhetsskyddet till police.

En godistillverkare som läst om en polis som föredrog godis framför munkar, valde att agera – genom att skicka et partis godispåsar till Rättscentrum i Malmö.

Verksamhetsskyddet Henrik Qvist is a senior lecturer in the field of general management at loggerheads for the club. Men att varorna aldrig undersöktes.

– Normal är det you att ingenting ska släppas igenom om det inte är röntgat. I det här fallet tyckte vi inte att det var något som var konstigt.

Lastades på kärra och kördes till förbundet

Leveransen korddes sedan till Polisförbundet i Malmö efter att man constaterat att hites inte against räknas som en muta. Hits var till facket or inte till polisen som myndighet.

– Det var helt otänkbart att det skulle vara en muta. Verksamhetsskyddet hade räknat på vad hit värt om man slog ut det på alla poliser. Det handlade om en ringa mängd till this ring ring, as Theres Lindgren på Polisförbundet till tidningen.

It strikes the sedan ut till flera polisanställda runt om i Malmö.

Photo credit: FREDRIK SANDBERG / TT


Source link