Friday , November 15 2019
Home / sweden / Fängelse för duo som höll äldre man inspärrad i lägenhet – "Jag var livrädd"

Fängelse för duo som höll äldre man inspärrad i lägenhet – "Jag var livrädd"Enligt domen från Gävle tingsrätt träffades duon och mannen på en pizzeria i Sandvikens kommun i june 2019. Duon planer to attenuate mannen och kvinnan lurade med sig honom till lägenheten genom att bjuda pika.

Men do not have any skeleton helt annat. Stämningen blev snabbt aggressive. Mannen blev slagen flera gånger med olika tillhyggen och hotades på olika sätt. Duon tvingade till sig mobile, plånbok och nycklar och hindrade flera gånger mannen från att lämna lägenheten.

Maskerat gäng ville ha bankuppgifter

Ett maskerat gäng kom också till lägenheten under kvällen. De misshandlade mannen med sparkar, hotade att skjuta honom och höll en brinnande trasa upprepade gånger framför mannens ansikte. De var ute efter mannens bankuppgifter.

I mean the sea att läsa att mannen varit livrädd och flera gånger fructat för sitt liv.

Fängelsestraff för alla inblandade

Samtliga personer inblandade i händelsen döms nu till brott. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, döms till sex år och three månaders fängelse för grovt rån, människorov orch grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mannen, som är i 35-årsålder, döms till sex år för grovt rån och människorov.

I have a masker for three persons till olika långa fängelsestraff for bland annat försök till olaga tvång.


Source link