Thursday , November 14 2019
Home / slovenia / Sodnik in vratnica 'zadržala' Juve pri zmagi, Atalanta zapravila vodstvo s 3: 0.

Sodnik in vratnica 'zadržala' Juve pri zmagi, Atalanta zapravila vodstvo s 3: 0.Juventus je v 8. krogu Serie A z 2: 1 premagal zasedbo Bologne. Nogometaši Atalante saw a rematch at 3: 3 in Gostovanju v Rimu pri Laziu, čeprav so vodili 3 s s 3: 0. V 70. minuti so znižali na 2: 3, v sodnikovem podaljšku pa so novi najstrožji kazni zadeli za končnih 3: 3.

Ronaldo is načel mrežo gostov iz Bologne.PHOTO: AP

As long as you are in Staro Damo in the stadionu v Torinu začela naravnost sanjsko, because you are med strelce 19.e v 19. Minute vpisal eden najboljših igralcev na svetu v zadnjem desetletju Cristiano Ronaldo. To skorajda vse postoril sam: if you are so proud to be within 25 meters of svojih kills, you are Portugalec prodrl to Bologna, nato without strelom z desnico nepripravljenega našel killer Lukasza Skorupskija. Juventus ni vodil dolgo, her so ve v 26. minuti gosti odgovorili preko prekrasnega voleja 35-letnega brazilskega branilca Danila.

JUVENTUS

In drugstore you Juve stopil plin, neo veliko napako v obrambi Bologne, you are a natural strelom sakaknih 14 metrov kaznoval Miralem Pjanić. You're killing Skorupski with the prona zadetku Ronalda slabo posredoval, without being obrambo Portugalcu izkazal v. 18 minutes, when you are Ronaldo in spro spil z levico I'm hit protinapadu Juventusa. You are about to die 28-letni poljski killer vatih Bologne. You are a sodnik, you are a gluttonous sodnik! Massimiliano Irrati to spregledal, kljub glasnim protestom gostov, pa se ni odločil za ogled videoposnetka. To the point where you can smell it, just look at it, and you are strolling through Federica Santaderja rešila Gianluigija Buffona, meet the stare at the Stare dame (2: 1). Juventus je tako v 8. krogu Serie A vpisal zmago in ostaja edina neporažena team, edina, where you are Staro damo zadržala pri remiju, je Fiorentina.

Gian Piero Gasperini is not ready to go to the gym.PHOTO: AP

Atalante Nogometaši saw so much rematch at 3: 3 in Gostovanju v Rimu pri Laziu, čeprav so vodili 3e s 3: 0. in VOYO ob 20.40. V favoring the signaling of biodiversity Gian Piera Gasperinija lahko vstopili zelo samozavestno. A temu ni bilo tako, its so like v zaključku tekme privoščili preveč napak, svoje pa je dodal tudi glavni sodnik tekme Gianluca Rocchi, who are you dvakrat ostro pokazal na belo točko. We conclude that the team at the Olympic Stadium v ​​Rimu razdelili po točko (3: 3). Za gostujoče sta gole prispevala Južnoameričana, in Colombia's Luis Muriel (dva goal) in Argentinec Alejandro Gomez. Povratek Lazia sta zrežirala Ciro Immobile (dva score goals in games) with Joaquin Correa.

LAZIO – ATALANTA


Source link