Thursday , December 5 2019
Home / slovenia / Slovenka Ula postala zajčica kralja razvrata

Slovenka Ula postala zajčica kralja razvrataČare Come down (30), Slovenske zajčice, i have instagrammed 48,000 downloads, you can search for 'kralj instagram', multimillionaire download Dan Bilzerian (38). Kot pišejo hrvaški mediji, bo balkanska vplivnica, kot so no poimenovali, kmalu postala del razuzdanih in najbolj priljubljenih zabav na svetu.

»Do sodelovanja je prišlo touch spletnih omrežij. Dan in jaz imava skupnih prijateljev, poslal mi je ponudbo. «Je povedala Ula. »Dan je Božiček za odrasle. Anyone we know about wood? «Bilzeriana in njegovo četico pomanjkljivo oblečenih zapeljivih mladenk na instagramu spremlja skoraj 30 milijonov ljudi, ki imajo poleg lepih declet in divjih zabav možnost videti tudi Danove drage. Ženske, saterimi pozira mišičasti in bahati Dan, so večinoma manekenke, lepe vplivnice in pornoigralke.

You are razkrila, you are a Danom poln adrenaline, ,porta, zabave in zanimivih ljudi, najpomembnejše pa je, to vsak trenutek druženja z njim ovekovečiš. Dodala je, da so statements, ki se družijo z njim, ovudovita in da veliko zaslužijo. Dan a type of moškega, upa pa, so that one of the veliko naučila in sklenila and kakšen dober posel.

Come on, you are like Opozorila, you are a postpaid članica plesne skupine SheDivaz, polne vročih deklet, ki se je je širši slovenski javnosti predstavila v oddaji Slovenija ima talent. Ni bilo dolgo, ko se je Ula slekla za Playboy in razkrila adute, for catering so vzdihovali celo moški v Srbiji. Danes s phantom Luko Lahom, ki so ga pred časom v medijih obtožili goljufij s kripotovalutami, živi na Baliju, kt ustvarja svojo modno znamko, nekajkrat let us pa without vrne v domačo Slovenijo.


Source link