Saturday , March 28 2020
Home / slovenia / Slovenka postala svetovna prvakinja v brutalni discipline #video

Slovenka postala svetovna prvakinja v brutalni discipline #videoSlovenska ultratekačica in tekmovalka v oviratlonih Rea Kolbl je v Areju na Švedskem osvojila naslov svetovne prvakinje v Spartan Ultra v najvišji category tekmovanja, v elite med med ženskami. It is available for 24-hour preizkušnjo, with all kinds of tisti, ki zdrži najdlje. Slovenka v 24-urnih tekih z ovirami tako ostaja neporažena.

28-letter Ljubljančanka Rea Kolbl, nekdanja gimnastičarka, who wants to play in the American Drama League, is pretzla zadnji 14. krog in slavila na verajno najtežji progi v zgodovini te serie.

Kolblova je zmagala v teku z zaprekami, ki se je začel ob polnoči in je potekal v ektrremnih pogojih. Temperature is so low, the temperature is so high that there are about 8,500 višinskih metrov ter premagali 350 ovir. You have a 112 kilometer metro oziroma 14 krogov.

Krog pred concem je me mislila odnehati

"You are very zealous težko. Od starta je hitlo hitro, zat sem osredotočila na svoj rhythm. Krog predeceased by the semislav odnehati zaradi težav s krči, sem sem vesela, sem sem malo stisnila in premagala vse tekmice, "you meet ob prihodu v which povedala Slovenka.

Rein prihod v who besides beside po zmagi:

Ljubljančanka, ki biva in trains v ameriškem Koloradu, is edina slovenska tekmovalka v tekih z zaprekami na najvišji svetovni ravni.

Nekdanja telovadka, where are you ZDA astrophysics cončala

V mladosti je gymnastiko train, let državna prvakinja in reprezentantka. Are you a gymnasium student on the Atlantic Coast astrophysical studies at Berkeley University, you have 22. Let us objavila prvi znanstveni članek v Revision Science, predlani zaključila podiplomski ipltudij na Stanfordu. V ZDA you vzljubila tek, colesarjenje, smučanje, splash us pa rada preizkuša nove stvari in raziskuje svet.

And let's just say 2012 in 2016 that you are a trailblazer trailer that razdaljah from polmarathon to 50 miles on record. Potem pa vzljubila še gorske singles (skyrunning) in singles z zaprekami (obstacle course racing – OCR), posebno izzive iz Spartan Races series.

Kolblova is the ambassador for the Spartan Race Slovenia, ki bo med 22. in 24 May 2020 v Kranjski Gori.
Rea Kolbl

Na Siolu smo no gostili v rubriki Slovenski v tujini:
SportalSlovenka na Stanfordu krača kšportnim koreenam #fotoSource link