Thursday , April 9 2020
Home / slovenia / Preview Valentinu vzel hišo

Preview Valentinu vzel hišoKo you are Valentin Klajderič izvedel, so preiskovalci za junijski brutalni pretep sodnice gospodarskega oddelka okrožnega sodišča Daniele Ružič osumili njenega partner Andreja Horvata, you are the following pomislil: »Bog ima dolgo šibo in vse na vsako rit paše« «Ravno Horvat ni gao ga namreč spravil ob hišo v Zgornji Polskavi, sam pa je zaradi tega ene enajst let podnajemnik v enosobnem neprofitnem stanovanju; toe to be priad le le zaradi tega, if you are standing upstotni delovni invalid.

Thank you very much

Začetek konca neekdaj uspešne poslovne zgodbe 74-letnega Haložana je značilen za naše tranzicijske čase. Mojster stavbnega kleparstva – obrtnik in podjetnik je bil med letoma 1972 in 1998 – im ve veliko dela, zato je širil dejavnost. Ampak več dela je prineslo več težav, she is plačilna nedisciplina naredila svoje. Plačil za opravljene posle ni bilo, credit pa so mu kopičili. Ni jih najemal le v domačih bankah, tudi v avstrijskih, sposojal si je od zasebnih posojevalcev. Stavbno kleparstvo vain najemnik selil iz Koroške ceste v Smetanovo v Mariboru, potem pa si je omislil svojo delavnico.

»Nekdanja žena Cvetka you are doma iz okolice Zgornje Polskave. Just a couple of plots in v drugi polovici seddesetih in v začetku osemdesetih minulega stoletja zgradil sodobno, protipotresno in največjo hišo v vasi. Opremil sem delavnico in prostor za kovinsko galanterijo, za ženo without local gostinski. Jeal je vse to le povečalo dolgove. Denar sem as sposojal tudi od Antona Š. Menil sem, da sva prijatelja, without my poslal izterjevalce. Pobrali so mi vse, I work in the office, in prestigious positions. Ves paničen, z ženo sva imela tri majhne otroke, sem iskal rešitev. Ponudil mi no je dober znanec Jože Š., touch ninaovega sina sem prišel do Horvata, šeš da bo on zagotovo rešil mojave te «a, «that spominja Klajderič in slowly, that you are just prava kalvarija šele začela.

Fiktivna pogodba

No matter you're Horvatom, Andrejem Š. in Bojanom M.. »Horvat mi je obljubil, da bo vse uredil. You are a boy, so bova sestavila fiktivno kupo-prodajno pogodbo. I have been able to get 20 milijonov tolarjev, parcel in shade without them, august 1997, ocenjeni na skoraj 31 milijonov. V desetih letih noj bi moj dolg poplačal z iztržkom od najemnine za local, otherwise malega pa bom moral plačevati, da ostanemo v hiši. Yes tem času, you are obljubil, mi bo vrnil hišo in parceli. All morava narediti kupo-prodajno pogodbo na osnovi notarskega zapisa, 117eš da mi je plačal 117.000 nemških mark predujma; so not everybody slučajno o čem posumil. They can be verified in all positions, so you can scan them as if you were using them. «

117.000 mark mu ni Horvat nikoli izročil.

Then you are a whore. You are obupala, you are good in kopita. Valentin je ostal sam s tremi otroki. »I'm just them in mum. Hvala bogu, vse sem spravil do kruha. «

Horvat naj bi ga začel poditi iz hiše. »Help us you are a police officer Branimir Maguša. Sestavila sva izjavo, to let you know how to use Horvatom fictivna; I have 117,000 mark in tudi at 40 tisočakov for gostinski inventory.

Poklical sem Horvata in 21. februarja 2007 sva se sestala na enem od parkirišč. Podpisal je to izjavo. Vem, zakaj, naslednji dan je imel namreč na sodišču obravnavo v zadevi Š., kateremu očitno ni poravnal dolga, as you are balancing morebitnega pričanja, s pomočjo katerega bi ta lahko zahteval izvršbo na hišo v Spodnji Polskavi in ​​non obremenil s mortgage. Zato je s podpisom izjave raje priznal, so you can go to fictivna najina in da mi ni dal denja. «

Graphologist: podpis je pristen

A lot of up-to-date pa ni sijal dolgo, pravi Klajderič. Horvat ga je ovadil zaradi ponarejanja listin, podeš da podpis na izjavi ni njegov, ampak je ponarejen. »May 2009 sem bil celo pogojno obsazen na kazenskem oddelku mariborskega okrajnega sodišča.

Sodnica je upoštevala le mnenje izvedenca grafološke stroke, upokojenega policista Srečka P.., what are you up to, Horvat has a podpisal. Mnenja, ki sem ga pridobil od priznane in neodvisne strokovnjakinje Nene Trampuš, without us sodišču depart the hotel niti pogledati, kaj šele, to bi upoštevali. «

This one has been upgraded, so be sure to subscribe to this method (list of products, notebooks, notebooks, computer tools, systems and tools) for primary purpose Horvata. In ugotovila, you are just trying to get rid of the fog.

Priznane men in neodvisne grafologinje na mariborskem sodišču depart hotel niti pogledati.

»Sodnica denimo ni hotelas zaslišati Maguše, čeprav je čakal pred razpravno dvorano. But hodniku saw that you are working with živčno sprehodila sodnica Daniela Ružič, who is tudi vstopila v sodno dvorano, that you have to hodnik us, so we can not sodbe, «trdi Klajderič. Pred the improvement leti Horvata, Bojana M. in the pokojnega Andreja d. ovadil na mariborsko tožilstvo. Zaman, its that ni zgodilo nič. Toda Valentin Klajderič is odločen, so he does not have to stay in pravico for the odnehal.

Pred sodno dvorano se je nekajkrat živčno sprehodila sodnica Daniela Ružič.


Source link