Tuesday , November 12 2019
Home / slovenia / Počivalšek idel zagotovila, to "that we are in the razbitja mercatorja mercatorja"

Počivalšek idel zagotovila, to "that we are in the razbitja mercatorja mercatorja"
You have no interest in "Mercatorja" yet you are a Zdravko Počivalšek player. Photo Credit: BoBo

Minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek that you are odzval na govorice, so go to Fortenovi, known Agrokorja, pripravljali tajni naert, but with skupino Mercator razbili us just različnih delov po posameznih dravavah. Mercury oscillates in the crust of the Mercator oscillating belt upravljanja hčerinskih družb na Hrvaškem, v Srbiji in BiH.


For Mercator ostal generation generation of družb upravljanja in BiH, Serbia in Hrvaškem?

"Govorice okrog razstavitve Mercatorja so za nas popolnoma nesprejemljive, as you directly inform the predstavnikov Sberbanke in Fortenove, lahko rečem, so zagotovili, to further oversleep," je v izjavi za medje pojasnil minister, da je kakršno koli razkosanje Mercatorja za Slovenijo nesprejemljivo.

"Slovenia as a country, so that the Mercator Fortenova skipina prestuktira na način, to post uspešno podjetje, to vermihodi omogo tilo all Mercatorju, to rasel in se razvijal," you are a pristavil minister in dodal, you are eno od pričakovanj Slovenije tudi, to boast the Mercatorja ostal and naprej v Sloveniji.

Pomen Mercatorja in zaščita dobaviteljev

"Povedati moram, so that vseskozi zavedamo pomena Mercatorja za slovensko državo v gospodarskem smislu. Mercator naredi čez milijardo in pol prometa let me, you are pomemben zaposlovalec, its im just kot 10,000 zaposlenih, kar je za nasnojj slovenska dobaviteljska veriga v Mercator vključena z nad 500 millijoni evrov, " je poudaril Počivalšek.


Zakrožile so govorice, da v Zagreb snujejo fight Mercatorja. Photo Credit: BoBo

"I am optimistic that we will be relativno kratkem času zgodilo srečanje dobaviteljev, Fortenove, Agrokorja in Sberbanke, we have more than two dogs for naprej," je Počivalšek poudaril, to pričakuje positivno rešitev za največjega slovenskega trgovca.

Pričakovanje države je, slovenski dobavitelji tudi v novi skupini pod ekonomskimi pogoji ohranijo enakopraven status. "Let us zagotovijo, we bomo imeli težav s prenosom Mercatorja na Fortenovo," you're a minister.
You are spomnil, so you can pre-order your favorite content in the forum forum in Sankt Peterburg in okviru nedavnega obiska premiere Marjana caarca v Moscow, zato je bil nekoliko kritičen, so that you will see glee tega še ni ukrepalo.

Minister pričakuje, da bodo predstavniki slovenskih dobaviteljev s Fortenovo in Sberbanko v razmeroma kratkem času, omenil je 10 dni, uskladili predlog sporazuma za zagotovitev dozdajšnjega položaja slovenskih dobaviteljev na Merc. No podlagi današnjega sestanka are optimistic, so that tudi bo zgodilo.

What about Mercatorja usoda?

Watch out for usklajujejo

In order to save money, you are trying to save money Izidor Krivec, assistant director Celjskih mesnin. Po njegovih besedah ​​bi sporazum lahko uskladili že prihodnji teden. Will takroj moroj vsebino uskladiti še z zavezami, o katerih so that dogovorili hrvaški dobavitelji Fortenove, opredeliti without moroj tudi monthizem preverjanja spoštovanja zapisanega.


Slovenski dobavitelji ijelijo biti prvi v Sloveniji in meet the locality on drugih trgih. Photo Credit: BoBo

Okvirno gre sicer za petletne zaveze, a Krivec meni, bodo položaj ohranili tudi v prihodnje, its for us to conclude tudi potrošnik narekoval, kaj for na policah. Fortenove's policy post here is to let it be used locally. Slovenski dobavitelji ijelijo biti prvi v Sloveniji inie in met znienenie na drugih trgih, je ponazoril.

Na današnjem sestanku so po Krivčevih besedah ​​useful tudi jasno zagotovilo, to sedež Mercatorja ostal v Ljubljani, ohranil without that tudi celovit poslovni system trgovca.
Krivec ocenjuje, da so izjave tako visokih predstavnikov Fortenove resne in jih bodo ti spoštovali. Fortenova Merceli Mercator razvijati kot glavnega trgovca v regiji, vanj vlagati in ga crepiti. To make it, Krivca is not a scribe, so it is possible to use Slovenski izgubili svoje.

Dva pogoja

Počivalšek je sicer spomnil na dva pogoja, ki morata biti izpolnjena za izvedbo omenjenega prenosa s starega insolventnega Agrokorja na novo skupino – pridobljeno soglasje vojnosti in soglasje vseh 56 bank upnic Mercatorja, med katerimid med. Do not apply, as well as the dog or dog in the Slovenskih dobaviteljev pomeni umik zadržkov SID bank, in the case of concrete odgovoriti.

You are a boy, so that you can get a good job, that you can easily get rid of obesity without obesity, to be more active in pridobivanju soglasja upnic več težav s kakšno drugo banko sid bank, ki po njegovih zagotovilje del in the correct.

Mercator is trained to process lastništva za Agrokorja na Fortenovo in ob tem so zakrožile omenjene govorice. Minister jih je želel nemudoma preveriti, za sejel z vsemi akterji na področju. Pogovoril that you are predsednikom konzorcija slovenskih nepoplačanih terjatev, s posebnim pooblaščencem v Mercatorju, in s predsednikom uprave Fortenove Fabrisom Peruškom, what are you doing now Agrokorja vodja. If you are interested in obesity predstavnikoma Sberbanke.

Pred Mercatorjem so ključni dnevi


Source link