Thursday , April 9 2020
Home / slovenia / Nekatere predele and pobelil sneg

Nekatere predele and pobelil snegNekatere vižje ležeče predele države so zajele snežne padavine. Zjutraj je namreč rahlo snežilo na Ljubelju, v Podkorenu, Ratečah in na jezerskem. Tako so ponekod poslabšale tudi vozne razmere. The case was made on November 15, when the imposing vozila zimsko opremo, the opposition police officer, was so spolzke.

Zaradi zimskih razmer is a podatkih Prometno-informacijskega center located in Mangartsko sedlo, near Ljubelj in Jezerski.

Razmere saw that he started poslabšale na na nekaterih cestah, pač pa tudi v visokogorju. Kratki rokavi in ​​nizki pohodni čevlji tako odpadejo, see se odpravljate kam višje. Currently you have unlimited downloads for tomorrow, unlock, unlock Bojan Kos s Policijske uprave Kranj in dodal, to be reserved for primary departure.

Jutri naj bi razveselil tudi najhladnejši dan, ko bodo marsikje v Sloveniji zjutraj kazali thermometer thermometer malo pod ničlo. To pomeni tudi prvo slano.

PREBERITE TUDI:
Najhladneje bo 1. November

The data are double that for Primorskem delno razjasnilo. Drugod bodo and padavine manja, me sneženja bo na nadmorski višini okoli 800 metrih. Popoldne for suho, oblačnost se for ponekod trgala. Keep the temperature below zero at most, in Primorskem, where the temperature will rise above 15 degrees Celsius, so set the alarm to RS.

Jutri bo na Primorskem in gorah pretežno jasno. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. Primorskem source for any povsod ponehala. The average temperature of bodo is -1 to three degrees, in Primorskem for the most reason, the maximum distance between pet, 15 minutes in Primorskem.

V soboto bo na severovzhodu še delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, v zahodni ter delu osrednje in južne Slovenije bo pričelo deževati. V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal jugozahodni veter. V nedeljo bo oblačno s padavinami, especially for v zahodni polovici Slovenije. Ob morju bo pihal jugo.


Source link