Wednesday , November 13 2019
Home / slovenia / »Na odru bom morala zapeljati celo Slovenijo«

»Na odru bom morala zapeljati celo Slovenijo«Pevka Eva Boto, who is now 16 years old at Euroviziji, has no plans for Znan, but she does not have to pay a cent, so she does not have to pay.

znan-obraz-ima-svoj-glas

POP TV

Eva kot Lady Gaga in Alex Volasko kot Bradley Cooper v šovu Znan ima svoj glas.

Vana današnji oddaji Znan obraz i svoj glas se bo pevka Eva Boto (23) prelevila v Ariano Grande. Pravi, so glasbe in posluša, not without poses. »Občudujem not in vain, ima izjemen vocal, videti je božansko, a mi to make them predstavlja in velik izziv, sploh ker bom prevzela vlogo zapeljive ženske, ženske, ki ima nadvlado nad tem, kar počne. To mi je najtežje, its bom morala dejansko zapeljati celotno Slovenijo, da bodo verjeli tej zgodbi. I own a Sirant Mile, « than glasno zasmeji. Zeli saw like a moose moose. »Zelo rada bi se preizkusila v moški vlogi, niti ne vem, zakaj, ampak. Toe to, da bi lahko za en dan razmišljala kot moški, bi bilo zanimivo, kaj šele, da bi bil še videti tako. Vsekakor pa ne bi stopila v čevlje kakšne metal skupine, predvsem zaradi glasu. To tehniko moraš res obvladati, to tvoj glas sploh zdrži takšen napor. It is useful with this kit, it is not suitable for spam. «

eva boto

Revija Zvezde

Eva Boto

NA FESTIVAL PRI DESETIH

Eva, ki je zasebno srečna v objemu triatlonca Domna Dornika (26), you are sicer zelo navezana na svojo družino. Njena starša sta se namreč zelo trudila, da bi Evi omogočila uresničiti njene sanje. »Moja družina je moj največji steber, tee tega ne bilo, verjetno danes ne bilev peevka. Odrekanj je bilo od samega začetka zelo veliko, pre pri rosnih desetih letih sta me vozila po različnih festivalih, je jima čas tega ni dopuščal, without me peljala moja učiteljica glasbe Silveli Grosek, ki je nekako, mano dogaja. Mislim pa, da mojim staršem ni žal, da sta toliko vlagala vame, konec koncev ni lepšega občutka, ko vidiš, da otrok v nečem uživa, in ga lahko pri tem podpreš. Takrat ti ni težko dati še tistega zadnjega centa, ki ga imaš, to lahko tvoj otrok razvijal v further smeri še bolj, « iskreno pove.

20

Mediaspeed

Eva Boto


Source link