Sunday , November 17 2019
Home / slovenia / Hollywoodski par prekinil molk: pokazal novorojenko in opposition volivce volivce

Hollywoodski par prekinil molk: pokazal novorojenko in opposition volivce volivceBlake Lively in Ryan Reynolds objavila prvo fotografo svojega tretjega otroka in razkrila, to declare. Slikala sta na usu, ki stoz se spoznala, snap a photo of Ryan s pomenljivim opozorilom delil us Twitter profile.

Igralca Blake Lively in Ryan Reynolds Sta se pred približno dvema mesecema razveselila prihoda svojega tretjega otroka, informacije o spolu in imenu without sta zadržala zase. Look for 42-year-old Reynolds touching the 'medjski molk' in the photo gallery objavil na svojem uradnem Twitter profile – in vain, just as we have to admit oboževalec slavnega hollywoodskega money. We objavljeni sliki namreč s partnerico Blake stoji v središču gozda, who then let the spoznala, obraz otroka, ki ga držita v naročju, without otrško prekrivalo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Izhajajoč iz zapisa, ki ga je delil ob objavljeni fotografiji, lahko sklepamo, da sta se zvezdnika tudi tretjič razveselila declice. Namen objavljene fotografije pa ni bil razkriti otrokove identities in potešiti radovednost oboževalcev, temveč opozoriti us podnebne spremembe in pomembnost pravočasnega ukrepanja, za kar sta izkoristila volilni čas, ki te. Igralec je javnost nagovoril z besedami: '' Rad imam Britansko Colombijo. Videl rad, to moje hčerke odrastejo na enakem igrišču v naravi kot jaz. Candidate, for the purpose of posting glasovali, to imel naslednja štiri leta odločilno vlogo na področju podnebne political. Ponosen sem napredek, ki smo ga dosegli v preteklih štirih letih. ''


Source link