Wednesday , November 20 2019
Home / slovenia / Fereferin o 'andkandalu' v Sofiji: Bili so časi, ko smo mislili, da smo izkoreninili to zlo

Fereferin o 'andkandalu' v Sofiji: Bili so časi, ko smo mislili, da smo izkoreninili to zloDo not qualify for the Euro 2020 qualification at Bolgarijo in England, so you do not have to sign up for a transfer, because you have to pay for the Uefe Alexander Aleeferin. Poudaril je, to proti temu zlu v športu zveze ne morejo boriti same, ampak za to potrebujejo sodelovanje political.

Alexander fereferin in Andrea AgnelliPHOTO: Uefa

Alexander fereferin you are encrypted, to imata Uefa in the form of nogometna družina ničelno toleranco do rasizma v športu. "Bili so časi, ko smo mislili, da smo izkoreninili to zlo. A zadnja leta so nas naučila, da je bilo takšno razmišljanje preveč samozadovoljno. Vzpon nacionalizmov po Europe is prispeval k nesprejemljivemu vedenju, nekateri without law, to je množica nogometnih navijačev pravi prostor za izražanje takšnih pogledov, "you are cheating on Uefini singing about the affair. You are wondering why Uefa v sodelovanju z nevladno organizacijo Fare (Football Against Racism Europe, Nogomet proti rasizmu v Europe) and you have to save the match.

Predsednik bolgarske nogometne zveze Borislav Mihajlov is just as well, so bolgarski navijači na kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2020 v Sofiji rasistično šalili English nogometaše, odstopil svojega položaja.

Kazni Uefe so med najvišjimi v vseh športnih panogah, najmanjša kazen, na fouro lahko računajo tisti, ki takšno customs dopuščajo, are zaprtje stadionov oziroma tribun, sčimer se zmanjenn obj stevi obnem običčem st obodnem ob obi stionkinem ob ob stihodki obiajoči. It is in vain that you are, you are in favor of mednarodna zveza, and you have all the skills you need to prepare your loved one for nastopanja zaradi rasizma. "Well, Uefa bo naredila vse, to bolezen spravila iz nogometa. A s tem se ne smemo zadovoljiti, vedno moramo biti ode odločnejši"

Aleksander fereferin: Zveze the same as we did not borjo proti rasizmuPHOTO: AP

You are in a position to do this, if you want to, from uradnih oseb do igralcev, trenerjev in navijačev, boriti proti rasistom na nogometnih prizoriščih.

This is a nespodobnega navy so bili triyeski temnopolti igralci Raheem Sterling, Marcus Rashford in Tyrone Mings.

A Uefa in national zveze same tega booja in morejo useful, pravi predsednik Uefe. "Nogometne zveze same tega problem in bodo rešile. Tudi vlad in organiza morojje moroj na tem področju narediti veliko več, skupaj moramo biti bitko proti rasizmu in zavrženim pogledom posameznikov. Samo s skupnimi močmi bomo dostojanstveno prišli do napredka, "you are a nagovor končal fereferin.


Source link