Thursday , October 17 2019
Home / serbia / THE POLITICIAN'S PEVACY IS WITH PLAĆALI NAJOLJE! Prok priznanje Sanje Mirkov: Come over 100 muškaraca gužvalo joj postelju, a izene izbegava u širokom luku! EVO SEARCH! | Stars

THE POLITICIAN'S PEVACY IS WITH PLAĆALI NAJOLJE! Prok priznanje Sanje Mirkov: Come over 100 muškaraca gužvalo joj postelju, a izene izbegava u širokom luku! EVO SEARCH! | StarsSanja Mirkov prethodne noći u vokirala prokirala je priznanjem su, je davila prostitucijom, najbolje plaćali poznati pevači, a onda i političari. Sanja je Ani Spasojević i Slađani Petrović, we otkrivajući imena poznatih muškaraca, priznala da, sa druge strane, nada besides sažnom, čak i da ponude više novca.

"Prestala sam da brojim (muškarce s kojima je bila), come on!" let's get rid of Sanja, how can you get rid of it.

"No harm, staviš condom", odgovorila you are Ana.

Poznati klijenti su je, kaže, daqleko više plaćali nego reguilarni. Saving "male money on tv", Sanja objašnjava my po daela time to bavi uoči ulaska u "Parova" i lepo živi od toga.

Budući da se "izvežbala", Sanja je sa Anom i Slađom podelila od odvesta evra zoj koju radi i da ne bir sa kim ulazi u odnose. My kada prispavalo, zaključile su da treba imati "mu * a za ovakvo priznanje".

photo: Happy screesnhot

Kurir.rs, M.G / Photo: Happy screesnhot

Kurir

Author: Kurir


Source link