Wednesday , November 20 2019
Home / serbia / SAZNAJEMO! BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U URGENTNOM! Era Ojdanić otkrio sve o njegovom zdravstvenom stanju: No we do not oporavi than smrti supruge, a sad ga je zadesilo OVO!

SAZNAJEMO! BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U URGENTNOM! Era Ojdanić otkrio sve o njegovom zdravstvenom stanju: No we do not oporavi than smrti supruge, a sad ga je zadesilo OVO!Pevač na detaljnim ispitivanjima.

Poznati pevač narodne music Bora Drljača (78) u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade where are you preminula posle duge i teške bolesti. There are many smrt veoma teoma tealako side, a sada, kako saznajemo, pevač ima zdravstvene problems.

Kako naš izvor otkriva, Bora je ogestih tegoba i bolova koj ima u poslednje vreme završio u Urgentnom centru, a lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.

Photo credit: E-Stock / Miloš Rafailović

Bora je dugo trpeo bolove, mislio je da će ga proći, kao i obično, mđutim, kako cele noći oka nije sklopio, rano jutros je bio prinuđen da ode u Urgentni centar. Budući da je u godinama, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok njegovih tegoba. Do not bother with the dana dock at ustanove šta tačno prouzrokuje bolove – otkriva naš dobro obavešteni izvor.

Cocoa bismo proverili these navy pokušali smo da stupimo u contact sa Drljačom, more on odgovarao na posive. S druge strane, njegov dugogodišnji prijatelj i colleague Era Ojdanić potvrdio je naša saznanja i za Pink.rs otkrio kako than Bora oseća.

Photo Credit: Pink.rs

You're the information! On je otišao jutros u Urgentni centar, my lekare koji su njegovi prijatelji. Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i live bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra dae da počne sa Completnim analyamama, ma do dobro! – rekao je Ojdanić za naš portal.

Photo Credit: Pink.rs

Author: M.K. ; S. K.


Source link