Thursday , August 13 2020

Obradović: We do not have enough time to do this in KrušikaRadnik Krušika Aleksandar Obradović, you are a medical informant or a company, you have to have a job, you have to do a lot of work and you have access to the information.

"We are not permitted to use private software to prevent unauthorized access to Krušika's coupon ammunition. We have the control of Slobodan Tešić. You are a GIM firm, because you are a police officer, you are a police officer, and you are a police officer. vetvrto preduzeće je iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i vodi čovek iz Srbije ", rekao je Obradović za novi broj nedeljnika NiN.

You are here to see what you have, how much money you have to pay for that, how much money you have to spend and how you can spend money and money.

Prema njegovim rečima, "syndicate su pod kontrom, jer su mnogi zaposleni rođaci i prijatelji sindikalnih vođa".

"Lažu da sam odavao go to them. U Krušiku nema vojnih tajni, ta oznaka je skinuta. A da sam hteo da nekome dan neke podatke, mogao sam, jer u Krušiku to information started baš zaštićene", rekao je Obradović.

Govoreći kako is izgledalo open, on je rakao da su "tog 18. septembra došli u četiri vozila, pred kraj radnog vremena, u 14.40 i ušli u chancelariju".

"You are not required to provide Bezbednosno-informativne agencije. You are not allowed to, but you do not have to be banned. You may not have access to this information. You may also be banned. Odmah su povišenim tonom pitali: 'Za? did you get it? ' i 'Koji su te političari vrbovali?' ", ispričao je Obradović.

Kako je rekao, sve je radio zbog Krušika i nikakav novac nije uzeo niti je bilo kada radio za neke politika.

You are charged within 20 minutes of a police inspectorate for criminal offenses vis-à-vis ljubazni.

"Otišli smo do stana, tamo su uzeli moje računare. Ništa nisam krio. Sproveli su me glavnu stanicu u Belgrade. Tu su mi govorili kako you are able to sve ispričam makar i nezvanično. Shvatio sam iz njihovih pitanja da su pratili gde sam sve išao ", rekao je Obradović.

"Znam da sam zapisnik na saslušanju potpisao u više primeraka nego jeto je obično. Ne znam kome je to sve išlo", rekao je Obradović.


Source link