Saturday , March 28 2020
Home / serbia / Mislio sam da je ER-BOL!

Mislio sam da je ER-BOL!Nikola JokićPhoto credit: Tanjug / AP

Nikola Joki i's Denver Nagetsi pretplatili su na lude završnice this season. Not only does Philadelphia have a prestigious stake in Philadelphia, but Nagetsi has a very good reputation for infarction – Savladali su Minesotu posle produžetka sa 100: 98, a Jokić you pogodio šut za trijumf svog tima!

Nikola nij bio ni blizu svom dabl-dabl ili tripl-dabl režimu, pošto je zabeležio 20 points, šest skokova i sedam assisti, ali je, baš ka proiv Siksersa koji dan ranije, pogodio kada je najviša trealo!

You can find Nikola Jokić's bio security at the bottom of the post: within 2.4 seconds of the crash, touch Karla Entonija Taunsa, as she jedne noge, iz poluokreta …

NOVA JOKIĆEVA OLAROLIJA Nikola BEZ GLEDANJA podelio dodavanje i poslužio saigrača KAO NA TACNI / VIDEO /

– You're welcome. Bilo je nešto slično planirano, ali ne baš tako. Fintirao sam, hteo sam da krenem ka košu, ali sam izveo poluokret i šutirao. Check out all the available samo … inaše ovo nije bilo mojeo ve –e – priznao je Jokić koji you will get 20 points stigao iz 23 minutes (osam dvojki iz 16 poku paja, 1-7 for three, 1-3 penalties): Upitan da li je mislio da oge pogoditi, Nikola je odgovorio:

– I do not know where they are. S obzirom na to kako mi je išlo, mislio sam da neću pogoditi i da je er-bol. Ali ušla you are.

Denver is just over a hundred minutes away from my goal of 16 points (90:74), if you have any problems with this product.

– Do not hesitate to post your order. Izgubili smo energiju, momentum. Oni su počeli da pogađaju, razbili su nam igru. Kada imam prednost od 16 points, to moramo da završimo pobedimo. Mučili smo se tokom četvrte četvrtine, ali verovali smo da možemo. Even smo dominantni u skokovima – zaključio je Nikola Jokić.

Post jedne lude utakmice, Denver Nagetsa trainer Mike Meloun is the goalkeeper of Nikola Jokić's razlogom candidate for the MVP priznanje.

– Ne možemo da budemo zadovoljni. Was poslednjoj četvrtini imali smo 10 izgubljenih lopti, poslali smo ih us liju za slobodna bacanja 14 puta. Moramo da budemo bolji u završnicama, da iskoristimo vođstvo koje imamo. Ipak, u produžetku nismo paničili. Nikola is pogodio još jedan važan šut i time samo nastavio da gradi legendu o Nikoli Jokiću. Teško je pobeđivati ​​u NBA – rekao je Meloun.

Na pitanje da li je verovao da oke Jokić pogoditi, Meloun je rekao:

– Nisam sumnjao. Iak i da nije pogodio, on je naš najbolji igrač. You are an MVP candidate. Pokazao je zašto je poseban – podvukao je Meloun timiji tim sada ima skor 7-2 i drugi je na Zapadu.

SRPSKI VIRTUS IN THE PORN ZNA! Teodosićeva ČAROLIJA odlučila pobednika / VIDEO /

<! –

Notification trigger paragraph test

->


Source link