Saturday , February 29 2020
Home / serbia / Evo you are spojio Sofiju i Luku!

Evo you are spojio Sofiju i Luku!MANEKENKA SE ODAVNO NAMERAČILA NA FUDBALERA: Evo you spojio Sofiju i Luku!

Photo credit: Dado Đilas, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Profimedia

Sofija Milošević molila je fadbalera Nemanju Radonjića from up to date colleague Lukom Jovićem, institution Kurir.

Budu Budi da manekenka let u drugarskim odnosima sa članom Olimpika iz Marselja, predložila i pomogne da dođe do igrača Real Madrid, Madto you on i učinio.

Zajednički prijatelji

– Sofija i Nemanja znaju se just neko vreme i imaju zajedničke prijatelje. If you are interested in renting a high volume apartment in Lukom, you will be able to get more from Crnu Goru if you are more into Luka. Ona je, nakon tog saznanja, spakovala stvari i zapucala na primorje, ali je pokušaj propao – govori naš dobro obavešten izvor i dodaje:

– Here are some of us who have taken care of us, opet je Posvala Radonjića i tražila me just pomogne da se približi fudbaleru. Nemanja je to i učinio. Momci iz zajedničkog društva su jedne noći u izlasku spojili Sofiju i Luku, nakon suega su oni počeli da se viđaju.

Dva meseca was left

Inače, Nemanja navodno izbegava da govori o ovome than su on i Sofija bili u adaemi kada se pojavio snimak na kome than vidi da to wait.

Podsetimo, Sofija i Luka viđaju se dva meseca. Ona na sav glas priča o knowihovoj vezi, dock that on još uvek nije izjasnio u kakvom su odnosu. Luke inače ima osmomesečnog sina Davida, how useful you are and how much you have Anđelom Manitašević, how much you are bio and emotetvorogodišnjoj emotivnoj vezi.

Napokon priznala

SOFIA: SAMUEL LUKU!

Zaljubljena sam. Here's the jedno veliko dete, a Luka me osvojio jer u sebi nosi to isto – detinju iskrenost. Deca u nama su prepoznala. Nazvali su rasturačicom braka, iako Luka nikije nije bio oženjen. Optužena sam i da sam kriva zj ljubavi sa majkom njegovog deteta, iako su oni vezu okončali još pre three buildings. Sva ,ta se piše, ali najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno – rekla je Sofija za magazin Helou i, između ostalog, dodala kako se fudbaler nosi sa njenom pojavom.

– Forget about napredujemo. I, if you have a razđemo, da iz tog odnosa ponesemo nešto lepo, da znam da sam sazrela, nešto naučila i postala bolja. Spremna sam da priznam greek i let you know. Koliko god da je teško biti sa mnom u vez, istovremeno je veliki useful. Podrška sam i pokretač, u svakom smislu. Eggs in the egg, napredovanje i zajednička sreća suština egg svake.

Kurir.rs/M. Dejanović / Photo: Dado Đilas, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Profimedia

Kurir

Author: Kurir


Source link