Thursday , November 21 2019
Home / romania / This is a post about Dragnea. Nu vai mai fi candidatul PSD la presidential

This is a post about Dragnea. Nu vai mai fi candidatul PSD la presidentialPresedintele Pro Romania, Victor Ponta, a statement, marti seara, ca, daca trece motuunea de cenzura, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD. De altfel, Ponta sustine ca "Dancila do nu va mai fi nimic si ast is a lucru bun chiar si pentru PSD, pentru ca e o ghiulea de picioarele PSD".

"Faptul ca, totusi, a promiso 7.5 billion de lei din banii publici, to lucrari ale unor primari … Doamna Dancila is, intra-adevar, the care of the intellectually responsabilitatea functioning of the prime minister, care calca in foarte multe strachini, cum spune romanul si sper ca joi sa scapam de doamna Dancila pentru ca, iara, that you just want to decant domnul Dragnea", amai spus Ponta.

Acesta africa ca, daca trece motiunea de cenzura, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile presidentiale.

"In turul 1 va aa scor mai mare candidatul social-democrat, adica Mircea Diaconu. Sunt convins ca, daca trece motiunea, doamna Dancila nu va mai fi absolute nimic as the level is a lucru bun chiar si pentru PSD, pentru ca doamna Dancila some like Dragnea is the picioarele of PSD. Cu safanta nu va mai fi candidatul PSD", sustine liderul Pro Romania.

Acesta affirmed ca Dancila, "how to care for a creat-o, domnul Dragnea, in pleasures in the last seconds PSD".

Urmareste Ziare.com like Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesting articole de pe Ziare.com.


Source link