Tuesday , October 22 2019
Home / norway / Ny forskning kommer med hint om hvordan de første cellene ble til

Ny forskning kommer med hint om hvordan de første cellene ble tilForskere har oppdaget et samspill mellom aminosyrer og fettsyrer som kan være med forklare hvordan de første cellene ble til.

Ingen vet helt hvordan de første cellene ble til. De siste tiårene har det blitt lagt frem en rekke ideer og forskningsresultater som foreslår hvordan det kan ha gått til. Mens no forskere men at arvestoffet me blitt til først, and yet it is overbevist at metabolisers to be at the startskuddet sea. Andre har focusert be selve cellemembranen.

For more information from the University of Washington, here are some comments and tips. De har studert hva som skjer når de tilsetter aminosyrer i en blanding med fettsyrer. Det de fant, begeistret de involverte.

Fettkapsler organizer seg selv

Alle celler har en hinne av fett som avgrenser dem fra omgivelsene. Fra før av er det det at fettsyrer kan danne små kapsler i vann genom en prosess som kalles selvorganisering.

En fettsyre er et molecule som har hode og en hale, litt som formmen på et rumpetroll. Hodet liqueur vann, og vender seg mot vannet, mens halen avskyr vann. Det at all fettsyrer organizer seg selv i bittesmå hule kuler. Hodene peker ut, mens halene ligger på innsiden.

Erstverst er et fettsyremolekyl, nederst til venstre er fettsyrer som danner en kapsel, og til håyre de dannet et dobbelt lag. (Illustrated by: Soleil Nordic / Shutterstock / NTB scanpix)
Erstverst er et fettsyremolekyl, nederst til venstre er fettsyrer som danner en kapsel, og til håyre de dannet et dobbelt lag. (Illustrated by: Soleil Nordic / Shutterstock / NTB scanpix)
<! –

Erstverst er et fettsyremolekyl, nederst til venstre er fettsyrer som danner en kapsel, og til håyre de dannet et dobbelt lag. (Illustrated by: Soleil Nordic / Shutterstock / NTB scanpix)

->

Dette utgjør et godt utgangspunkt for membrane. Men, slike kapsler tåler dårlig å bli utsatt for saltvann, ifølge forskerne. Dersom de første cellene, såkalte protoceller, saltvann opstod, slik mange tror, ​​blir dette et problem. Fettkapslene har også vist seg å collaps i contact med visse ioner som magnesium- og jernioner. Magnesiumioner er nødvendig for dannelsen av RNA. Dette skriver magazines The Atlantic, som først omtalte studien.

Flere kapsler inni hverandre

En ny oppdagelse deter problems. Forklift tilsatte ti forskjellige aminosyrer i vann sammen med fettkapsler. To start the sea.

No aminosyrene is available in fettsyrene and stabilized capsules. Kapselen var n stabil stable selv i møte med salt og ioner. I run away to the sea, men spontaneously buy sea også dannet doble fettlag, in kapsel inne i en annen. Våre cellemembraner består av to fettlag.

– Aminosyrer beskyttet ikke bars vesikler mot ødelegges av magnesiumioner, men skapte også vesikler med flere lag, si doctordegardstudent Caitlin Cornell, deltok i studien, i pressemelding.

– Vi aner ikke hvorfor sea skjedde, og vi kunne ikke ha forutsagt det. Vi er på et herlig sted som åpner feltet opp for fremtidige theorist, si Sarah Keller, som ledet studien, til The Atlantic.

Aminosyrer er byggestener for proteiner and grunnleggende for alt liv. Just take a look at our favorite rolls for livestock opprinnelse på en eller annet måte. Når aminosyrer oppkonsentreres i fettmembranen, they have fremskyndet dannelsen av proteiner, foreslår forskerne. Kapslene tålte også uttørking og fukting.

– Det er magisk. Two trainers disse to sammen, sier Keller.

– Alternative et

Kjemiker Reidar Lund is quite interesting. Han er førsteamanuensis ved Seksjon for kjemisk livsvitenskap, Universities of Oslo.

– Man has antagonists in capsules for the substance to be used for the liver. Dette har trolig skjedd i sjøen hvor det er mineraler og høyt saltinnhold, sier han til forskning.no.

– Det forskerne har funnet ut er at hvis du har fettsyrene og aminosyrene sammen så blir det to fluer i en smekk. Aminosyrene finner et sted locale seg, for over reactivation.

Lund har selv sett i forskt at aminosyrer have all at sea dannes fettmembraner med flere lag.

– Det har vi sett, og hvis du har høyere konsentrasjon, så vil dette skje mer. Etter fordamping and rehydration, as well as opphopning by aminosyrer med disse capslene. If you have a problem with the sea, you may not have the reaction, you have to be aware of the sannyasnlighet for the sea. Men over flere millionaire år, they don't want to be sampled by a non-aminosyrer som protein and a non DNA som eager RNA. Detail et alternate til andre modeller, si Reidar Lund.

Reference:

Caitlin E. Cornell, m.fl .: "Prebiotic amino acids bind to and stabilize prebiotic fatty acid membranes". PNAS, 12. august 2019. Sammendrag.


Source link