Wednesday , October 16 2019
Home / norway / Minecraft screensavers over den Stärste «Nether»

Minecraft screensavers over den Stärste «Nether»Spill: Får en kraftig overhaling neste år.

Under Minecon 2019 denne helgen annonserte Mojang og Microsoft at det kommer store endringer til spillets «Nether» -område.

Håpet på noe, men fikk noe annet

The Nether er et av Minecrafts mest icon steder. Den mørke dimensjonen, som ligger dyp under overflaten, scal nå få en real overhaling. Detail scalable leggings with no biomer, fiender, structure, blocker and visuelle effector.

«Nye biomer for The Nether? Jeg er ganske spent på det», Scrub en bruker på Reddit.

Flere uttrykker overraskelse over Mojangs kunngjøring. Mange hadde nok håpet på en hule-oppdatering. Det fikk de ikke, men de fikk noe annet som ser ut til å glede like mange.

Nye fiender

Den store oppdateringen fürer med seg to nye biomer; «The Soulsand Valley» and «The Netherwart Forest». Med andre ord; flere unique steder å utforske.

Det kommer også nye fiender kalt «Piglins». De angriper deg automatisk, men er passive hvis du har gullrustning. Det finnes også en sterkere og farligere variant kalt «Piglin Beasts». Piglin-navnet er bare midlertidig – du kan selv være med på å stemme frem et bedre navn

Lansering neste år

Mojang har foreløpig ikke offentligjort lanseringdatoen for oppdateringen, man deten en lansering i løpet av første halvdel i 2020.

For Avrig: Similar to Nether-oppdateringen for Mojang or Microsoft frem den cinematiske åpningssekvensen for Minecraft Dungeons:

Kilde:
Eurogamer


Source link