Monday , October 14 2019
Home / norway / Filip Ingebrigtsen br 500t med 500 meter til mål: – Veldig surt

Filip Ingebrigtsen br 500t med 500 meter til mål: – Veldig surtBRØT: 500 meter fence for the Filip Ingebrigtsen.

BRØT: 500 meter fence for the Filip Ingebrigtsen. Photo credit: Bjørn Steinar Delebekk

DOHA (VG) Has a medal in the 5000m medley relay, with a short medley of medley rider Filip Ingebrigtsen (26) steget over listen and stod av.

– Detail of extreme stiffness, Filip Ingebrigtsen overfor presses, etching of VM-finals at 5000 meters, outside Jakob spurtet at til 5. plass et ha stivnet oppløpet.

– Jeg følte me extreme bra underveis i løpet og under oppvarming, og hadde ikke noen lavere målsetning enn det jeg hadde for en uke siden, fortsetter 26-åringen, som sier nivået ikke er uoverkommelig.

Det ble satt fart to start, with all three players Ingebrigtsen – Jakob (19), Philip and Henry (28) – left behind and felt a lot andre lede an. Utover i need plukket de to førstnevnte plasser og så ut til å kunne utfordre om både gull og sølv da de steg frem med fire runder igjen til mål.

– Det er litt typisk når man ikke er godt nok forberedt og det er litt langdistanseproblem med magekrampe og sting (hold). Det er my pusting over the lungs tid og lungene må jobbe veldig mye over the lungs, fortsetter Filip Ingebrigtsen – og bedyrer at that ikke frykter for the 1500-meter, beyond the London VM i 2017.

Rundetidene variet mye genome hele lep, illustrat av en førsterunde på 61.5 sekunder og en andrerunde på 66 sekunder. Ethiopia has no plans to start yet, but for the time being the utover rundetider utover i. Med 1200 meter til mål, satte canadieren Mohammed Ahmed fart jog and start at sea virkelige kjøret.

Philip hang godt god med i front av feltet, men 500 meter før målgang sa han selv stopp.

– Det kramper seg opp og jeg får ikke puste skikkelig. Det stivnet etter veldig kort tid. Det er spesielt i lange løp at det blir utfordrende.

VG oppdaterer saken.

Eldstebror fornøyd

– Jeg er vanvittig fornøyd med en 13. plass og hadde mål om ikke å komme sist, si Henrik Ingebrigtsen til det norske pressekorpset etter løpet.

– Jag så Jakob, and synes han løp et perfect løp, as Henry om yngstebroren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder


Source link