Thursday , October 24 2019
Home / norway / Det er er min sterkeste egenskap

Det er er min sterkeste egenskapFra stortalent til avskrevet – og deretter til hei ansett som et av verdenfotballens største taler i av avt firehre: Det er liten tvil om at events Martin egdegaard (20) er helt spesielt.

– Detail sikkert mange som avskrev me in period der og trodde at jeg hadde gjort et feilvalg da jeg gikk til Real Madrid. Men find the folk behind me, like Martin egdegaard on TV 2.

Lysluggen fra Drammen hang around stortalentet som kunne velge blant klubber i hele Europa. Til slutt best han seg for detest alternatives av dem: Gigantklubben Real Madrid. Forventningene var enorme, men et par år senere
                        slet nordmannen med både selvtilliten og spilletiden.

«Flopp», was criticized and ignored by stortalentet som de mente hadde tatt vann over munn med Madrid-overgangen. Men så – via nederlandsk fotball og deretter i spanish soccer i år – har Ødegaard igjen blomstret. Superlativene
                        hagler og flere mener 20-åringen har vært den beste spilleren i en av verdens tøffeste ligaer hittil i år.

– I've got some sturdy jackets

Oppturene og nedturene, om det er lov å kalle dem det, har skjedd allerede til tross for at Martin Ødegaard fortsatt bars er 20 år. At that time genome and press fr omverdenen – både positivt og negativt – som særdeles få andre
                        får oppleve genenn livet, er det ingen som helst tvil om.

– Jeg føler at jeg har ver genom veldig mye allerede. Det tror jeg har gjort meg sterkere, sier egdegaard selv om erfaringen fra de siste drøye fire årene.

Det virker åpenbart at Ødegaard har hatt et bevisst forhold til nettopp dette. For til tross for at sea er banen Ødegaard først og fremst har glimret med finesse og geniality mener 20-åringen selv at hans kanskje største styrke
                        handler om noe helt annet enn som som skjer på banen.

– Jeg f detler se kanskje er min sterkeste egenskap, se jeg er flink til å håndtere ting og holde focus. Det å håndtere både positive og negative ting har jeg vært god på. Jeg tror det er noe av det viktigste for meg, sier han.

Han sier han har forståelse for at folk har avskrevet ham. Han vil på ingen måte slå tilbake mot critique, det er liksom ikke hans style. Likevel innrømmer han det opplagte:

– Selvfølgelig er det godt for me. Det er godt å vise se til dem, sier Ødegaard.

Ompen om Madrid-motgang I have never been to Real Sociedads club beste spiller.

Det åpnet med at egdegaard ble matchvinner borte mot Mallorca. Deretter buys the best stripes to play in the top 5 in the Spinnvill målgivende pasning of a 3-0-minute Alavez denne uken.


Source link