Tuesday , March 31 2020
Home / norway / Denne Audi-verstingen har vi ventet lenge på!

Denne Audi-verstingen har vi ventet lenge på!The 2012 måtte du ut a 1.6 million kroner for the Audi RS 5. The gang hangs around a Coupe. Men den hadde om ikke annet ISOFIX i baxetene. Sånn i tilfelle.

Likevel, two skulle nok here ganske flink to argue for the kunne kalle det en fullverdig familiebil.

Men med andre generasjon RS 5 commercially available and rated for sportback-utgaven. Det betyr fem dører – og det uten at man har ofret no av det lekre designet fr Coupeen.

En god nilhet til, scal vi spandere på deg: Prisen er over en halv million kroner lavere enn hva see the costs of this 2012 Coupeen.

Do you have any non-snacks that are fornuftig?

Video: Se vår test av Audi RS 5 Coupe her

Hva er nytt?

Sportback from Audi språket betyr firedørs coupe, eller nation, om man skal være litt mer folkelig. Selv om første generasjon av A5 var tilgjengelig med en rekke motorbike som Sportback, buy aldri turf alvor av lage en RS 5 Sportback.
                        Dessverre.

Derfor er vieldig glade for at man valgte å all sea. Denne bilen har vi rett og slett gått og ventet på. Each has two bags at 465 liters. Det er riktignok samme tall som Coupeen – men det lettere tilgjengelig og i praksis
                        star of the Sportback.

Forøvrig var det heller ikke et lite bagasjerom som var det største problems with A5 som familiebil. Det tilgangen til- og plassen i baksetene.

Den er nå helt ypperlig. Joda, the most hygienic riser to opiate, is under 190 cm long, with no problems.

Vi tar med at i RS 5 interiører to find out more Audi noen gang har prestert – og ganske sikkert kommer til å prestere. Det er ganske enkelt vanvittig bra, både opplevd quality, practical bruk og se se på. Perfect.
                        The men are en full of the most popular and most gratifying Audi audio on the market. Og satser at utelukkende på touchskjermer. Fy skamme seg!

Audi RS 5 is blith langt practically med extra extra.
Audi RS 5 is blith langt practically med extra extra.

Brukt RS5: Under halv pris

Hva er styrker og svakheter?

Vi har lovpriset RS 5 Coupe, allered, for kjøreegenskaper og motor. Balance and balance between work and care. They don't mind, and they just die. Details of heldigvis Sportback-utgangen, også.

Dynamic er det mest sportslige kjogramreprogrammet. Styringen er godt vektet, and all at tilbakemelding god hvordan bilen takler svingene. Like at sea motstand on sea at sea – og at den er lett og
                        fin under småkjøring i forbindelse med parkering.

For a wide range of sporty sports, it is tempting to use sportsdifferensial Bak and Dynamic Ride Control. Det funker! Let me know if you have any letter.

Scal vi pirke, og av og til må vi pirke, er den kanskje i overkant "clinik". No av forklaringen er firehjulsdriften, som at alt oppleves veldig udramatisk. The cover planter is very effective, and I have no ramps
                        som for exempel BMW M3. Two sitters are left hysterisk etter en burnout som nesten gikk galt. Stedet kommer smilet litt snikende på deg, fork du lar deg imponere av hva denne multikunstneren av en bil kan by på.

Plassen bakset er absoluteutt godkjent.
Plassen bakset er absoluteutt godkjent.

Den åtte trinns girkassen har vi latt oss imponere av før. Den reagerer som vi ønsker og forventer, særlig i Sport-modus, blir det virkelig god stemning. Da girer den ned i forbindelse med nedbremsing før en sving, og skifter gir
                        utrolig raskt and effektivt.

Lydbildet kan, som vi er blitt vant med på nye sportsbiler, justeres. Det er ikke det best lydbildet vi har hørt. Look at the oppleves litt kunstig. Men for all del, detrar likevel til en hyggelig totalopplevelse.

Sportback har forøvrig noe lengre akselavstand en Coupeen, som mener å merke påvirker comforten på en positiv. All alle leverer den veldig bra, på det området.

Lekkert interiør - og et svært brukervennlig multimediasystem. Dessverre er dette en av de siste modellene som får dette - siden alt nå går over til a touchscreen.
Lekkert interiør – og et svært brukervennlig multimediasystem. Dessverre er dette en av de siste modellene som får dette – siden alt nå går over til a touchscreen.

Les alt om Audi at this store bruktbilguide:

Hva koster den?

This is not a stand-alone product, as is the case with Coupe-Utgaven 2012. I have received a coupon for a minimum price of: 1.09,300, starting at Sportback, with a relative value of over 25,000 kroner.
                        Coupeen. De kronene er den verdt, med all de practice fordelene den byr på i hverdagen.

Testbilen, med en solid porsjon utstyr, ender knappe 1.3 million.

20
20 "felger, RS-emblem for caliprene and ventilator bremseskiver avslører at dette er toppmodellen.

Dette har Audi aldri sorry for

Are you competitive?

Det er ikke så mange her. The new BMW M3 is available on the go. Ryktene sier at den skal mulighet for firehjulsdrift – og en eg RWD-modus, at du skal leke litt.

Mercedes har heller ingen firedørscoupe detach segments. De har CLS, som er større, and CLA – som er mindre.

Les mer om Audis spennende historie her:

Can't get that imponert?

Hvis heller eller hun puls, de imponert blir. For denne bene ser ganske enkelt forbasket bra ut! Test to be metallic and metallic and sort details, trakk til deg blikk absolutt over alt.

RS 5 Sportback utstråler en voldsom kraft og selvtillit – uten at det blir for mye. Vil du har litt mer bling-factor, velger du bort svarte detaljer, og går for mat chrome i stedet.

Hva mener eierne?

I Brooms bilguide kan du lese hva norske bileiere mener om bilene sine. Det ligger inne over 8,000 omtaler!

Det er ingen omtaler av akkurat Audi RS 5 end, man du har erfaring fra denne bilen, så klikk deg gerne inn and avgi din omtale. The sea is very strong!

Broom mener

Audi RS 5 Sportback is available in all categories. The sportback-carousel does everything for the current langt flyer. There is no denying the fact that the family – just a barnevogna
                        være veldig stor.

There are also fartsressursursene den byr på, samtidig som vi setter pris at du can leave tilbake and nyte comfortable, de gangne ​​du ønsker det.

Så snill var den på en rollig langtur, at vi ble helt satt ut av creftene den øste ut av seg da vi tok et skikkelig kickdown. Snakk om å vekke ududyr!


Source link