Thursday , November 14 2019
Home / norway / Carlsen records new record – top recorders – NRK Sport – Sportsnyheter, resultater and sendeplan

Carlsen records new record – top recorders – NRK Sport – Sportsnyheter, resultater and sendeplan101 partiers for all utensils. Det er den nye record på toppnivå i sjakk. Recorded by Magnus Carlsen.

– Jeg file at 100 er et magisk tall. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme så langt. Jeg har hatt litt flaks også. Jeg har spike sra bra i det siste, jeg har all grunn til å være fornøyd, si Magnus Carlsen til chess24 etter record.

Mandag buys the sea in rask remis mot Levon Aronian.

System Carlsen tapte var 31. juli i fjor. Siden da har han spilt hele 101 strake parti i langsjakk uten å tape.

Den gamle a record of 100 partisans and tilhørte kinesiske Ding Liren.

– Det er et nytt capittel i events om Magnus. Den er en historie prestasjon, et se sier mye om hvor overlegen Magnus har se se se året, sier NRKs sjakkekspert, Torstein Bae.

– Det beste året han har hatt

Aronian måtte i utgangspunktet these parties for the next camping turneringsseieren on the Isle of Man. Armenian spilte aggressivt i åpningen, Carlsen men tidlig en bonde, and Aronian måtte bytte av brikker og sikre at nordmannen ikke fikk utnyttet det lille overtaket han hadde.

Etter 34 trekk hang det hele over.

– The parties buy and sell logs and bra spilt remis, Carlsen oppsummerer.

Dermed har Carlsen de siste 33 seiere and 68 remiser sine siste 101 parti i langsjakk.

– Det året i år er det best året han har hatt. Han har vunnet syv av de aller sterkeste turneringene, ikke tapt et eneste party. Han har spilt sjakk på et nivå som er skyhøyt. Han har tatt sjanser og spilt dynamisk og fått vist seg frem ordentlig i år. Det er spesielt hyggelig etter at han har stampet litt i 2017 and 2018, kommer han n som som kule 2019, sier manager Espen Agdestein til NRK.

Sjakk-VM 2016.

– If you have a good story to tell, you have to record the story, you have a very good idea of ​​what to do, as well as Carlsens manager, Espen Agdestein.

Photo credit: Pontus Höök / NTB scanpix

– Is it too far to go to a party? In the tapestry først kommer, can you find any negative neg?

– Nei, jeg tror egentlig det er litt motsatt. A begynner det to bli sånn at han kanskje spiller litt for ikke å tape et party. N hr han da taper, så er han tilbake to start and can sp enle in måte spille litt mer vanlig. Kanskje kan han også spille litt friere da, tror Agdestein.

Character end of record

Det skal nevnes at både Sergey Tiviakov og Bogdan Lalic som har gått 110 partier på rad uten å tape. Men ingen av disse spillerne har spilt på toppnivå.

Record at Ding Liren var internasjonalt an verdensrekord på toppnivå, Carlsen går nå for a slå også 110 partier. Da kan ingen snakke ned rekorden på noen måte.

– Jeg sknsker å slå deres record. If you have a computer with no data in place, you will be able to do so, just like a mange selv, the Carlsen til arranged.

Og slike recorder er det som skal til for at Carlsen skal regnes som tidenes beste sjakkspiller, mener Bae.

– Han har vunnet alt som er å vinne, så nå handler det om å utfordre de virkelig store navnene i sjakkhistorien. Det er Kasparov (Garry Kasparov, red. Anm.) And Magnus (Carlsen) were snackers at a store. Hvis has no VM titles, and no VM titles available, as is the case with Kasparov, Bae.

Carlsens is not turning to the nettopp et VM. Allerede kommende søndag begynner det første offisielle verdensmesterskapet i fischersjakk. Den turneringen stuff in NRK.

– Jeg er veldig ivrig på prøve å vinne en ny VM-tittel. I det sist har forberedelsene mine vra bra, I just spar sra bra. Det buy at stor utfordring for me spille uten forberedelser. Jeg skal spille no partier med fischersjakk nå, og huske hvordan jeg rokerer, gliser Carlsen.


Source link