Wednesday , October 23 2019
Home / netherlands / Relatie Britt Dekker bijna verbroken door rommel in huis | NU

Relatie Britt Dekker bijna verbroken door rommel in huis | NUDe relatie tussen Britt Dekker en haar vriend Max duurt al zes jaar, maar kende een paar moment dat het bijna uit was. Het stel heeft trouwplannen, maar daar moet Dekker wel wat voor doen. Dat vertelt de presentatrice maandag are Waar is de Mol?.

In het begin van haar loopbaan kreeg Dekker ook vaak te horen dat ze dom zou zijn. "Dat dacht iedereen, maar ik leefde gewoon in mijn eigen wereldje. Had gewoon heel weinig algemene kennis. Inmiddels heb ik de NOS-app op mijn telefoon staan, hoor. "

Relatie stond op springen door rommel in huis

Dekker has eight inmiddels where he can relate to the max. "Hij was the eindredacteur of these programmers' issues. We weren't able to verify that."

Toch stond de relatie al een paar keer op springen. "Gewoon omdat hij niet meer de rommel in huis kon. Hij is supernetjes en i niet. Als ik dan ergens een appeltje laat liggen en we have muizen, wordt hij helemaal gek. En vik et het gezellig met die schattige diertjes."

"Dan ga ik weer opruimen. Hij eight gezegd dat we gaan trouwen als ik zes si as achter elkaar opruim. Daar ben i nu al drie jaar mee bezig en het lukt niet.

Dekker is in jeopardy with Johnny de Mol openhartig over een eetstoornis waar had me camping. "Dat he was no longer in control, maar er was een his dat dat maar keek na Sylvies van deze wereld. Die zien er zo goed en perfect uit."

"Dan keek ik naen my eigen photo in vond ik dat ik te dik was en moest afvallen. Dan ga je eerst heel weinig eten, dan nog minder eten en dan niks me eten. Dat ging echt de verkeerde kant op. Dan at ik een appel en misschien nog een peer op één dag. "

De presentatrice had naar eigen zeggen een stemmetje in haar hoofd dat zei 'je bent dik, je bent dik'. "Dan ga je het als een uitdaging zien om zo weinig mogelijk te eten. Als dat dan lukt, crea daar een kick van. Als in: je hebt het gehaald. Maar het ging niet goed. I had geen energie meer en was ook Niet meer gezellig. Van bijvoorbeeld een bitterballetje word iik veel vrolijker. Dus nu combineer omit: 's morgens een appel en een peer en' s avonds een hele grote bak friet. "


Source link