Monday , February 17 2020
Home / netherlands / games, games en nog meer games!

games, games en nog meer games!Jaja! De Gamescom staat weer voor de deur en dus is het tijd voor een vooruitblik. Welke games zullen in de schijnwerpers staan ​​en wat gaan we precies zien van die games? Welke games ontbreken op de Gamescom? Wat voor items gaan er gemaakt worden? Veel die en nog geen antwoorden. Drie van de vier die na Gamescom zullen afreizen (Jelle, Daan en Koos) gaan er eens goed voor zitten en een half in your door!

Freudentaumel!

Jawohl! Er gaat weer een roadtrip komen en er wordt natuurlijk ook weer worst gegeten. You have created livestreams, roadtrip-items, and special stuffs that are available to you and other content. Ook dit jaar ga je je ieder geval niet snel vervelen. Want naast al deze content games online die uitkomen natuurlijk ook niet mals. Of Playstation aanwezig zijn op de gamebeurs en met welke games zenen zenen komen is afwachten. In the following items this week you are always in the middle of achieving acheter gaan komen. Er zullen technologische nieuwtjes zijn, waardoor er voor alles en iedereen weer genoeg is om naar uit te kijken.

Games galore tijdens Gamescom 2019

Gelukkig maar. Tidyens de gamebeurs zijn natuurlijk veel grote titels aanwezig. Cyberpunk 2077, Borderlands 3, Watch Dogs Legion, Call of Duty Modern Warfare en Ghost Recon Breakpoint. Noem ze allemaal maar op. Ze zijn er allemaal. Demo's, but gameplay-beelden in the vast CGI Trailers zullen de revue passeren. Alle najaarsknallers aanwezig zijn om de laatste paar maanden van 2019 op een spectaculaire manier in te luiden. This weekend van Gamescom is in the geval al uitverkocht, dus er is hype en animo genoeg!

Where's the van from Gamescom? How many games have you ever played for? Ga je zelf na de gamebeurs toe? Welke game denk jij dat er gaat teleurstellen? Laat zien hoe hype je bent de comments!


Source link