Friday , October 18 2019
Home / netherlands / Cabinet bereidt vaccinatieplicht kinderopvang voor

Cabinet bereidt vaccinatieplicht kinderopvang voorVoorlopig is a vaccine specifically for these kinderopvang niet nodig. Er is een einde gekomen aan de daling van het aantal ingeënte kinderen, blijkt uit de jongste cijfers van het RIVM.

Onder jonge kinderen gaat de vaccinatiegraad zelfs licht omhoog. Het cabinet wil vol inzetten op betere voorlichting om er voor te zorgen dat deze lijn doorzet en het aantal ingeënte kinderen toeneemt.

Toegang kinderopvang

The vaccine is to be vaccinated to the extent that it is critical for ondergrens, and the wordtype of the program is to be recog- nized and to the extent that it can be kindergarten.

Voor de zomer adviseerde een commissie al inenting vertebt stellen in een 'rood scenario' dat de vaccinatiegraad door een ondergrens zakt. Het cabinet staat daar positief tegenover en begint met voorbereidingen.

Ondergrens

Waar de critische ondergrens precies ligt, moet nog worden vastgesteld. Het RIVM concerns hierover eind dit jaar advies uit. Verd moet komende tijd nog worden onderzocht of het legal mogelijk is om niet-geënte kinderen te weigeren bij de kinderopvang, of het proportioneel is of of the juiste effecten heeft.

Ein algemene vaccinatieplicht – die de commissie adviseerde als uiterste middel voor als et et niet werkt – ziet het cabinet niet zitten.


Source link