Tuesday , November 12 2019
Home / hungary / Totalcar – Magazine – Do I have a McLaren új csúcsmodellje?

Totalcar – Magazine – Do I have a McLaren új csúcsmodellje?Most mega csak szivárognak az információk, de úgy néz ki, a McLaren egyen-technikájából újabb kivételes sportkocsit sikerül kifejleszteni.

A BC-03 is an alien hunter sent to Sennára, de annál tudatosabb, estztétikusabb formatervűnek tűnik, is an alien, a teljesítménye is jóval nagyobb lesz. 1150 hybrid hajtásrendszert emlegetnek, természetesen a total of V8-assal ikerturbos, amelyet a McLaren kezdetektől használ. Itt várhatóan a nagyobb, 4 liter volatile használják majd, minimum 800 lor.

Az inspirációt llllítólag az Ultimate Vision Gran Turismo jelentette, az a virtuális tanulmány, amelyet 2017-ben adtak ki Gran Turismo console-játékhoz, bár hasonlóság inkább a jellegzetes fekete-narancsé játékété

A BC-03 telescope is equipped with a MSO kzégíteké kzégítésére szakosodott MSO projector, which is designed for free. Enm ennél sokkal lényegesebb, hogy újabb posztermodell lehet belőle, a gyártó eddigi legerősebb sportkocsija, amely a következő években ugyanúgy jelképe lehet az utcai McLaren modellebek a.


Source link