Friday , February 21 2020
Home / hungary / Totalcar – Magazin – Nem dobna ki márkákat a PSA a Fiat

Totalcar – Magazin – Nem dobna ki márkákat a PSA a FiatIn the hivatalos megállapodá egyelőre nem született, Carlos Tavares, a PSA vezérigazgatója elég határozottan fázolta fel, hogy friend a szándékai, ha a Peugeot csoport is a Fiat-Chryszi loser.

fcapsabrands

Elsősorban azt hangsúlyozta, hogy márkát megszüntetni egyelőre nem tervezne, annak ellenére, hogy az egyesüléssel 13 különböző márka kerülne a cégcsoport kezébe. „A kihívás része, hogy megfelelően menedzseljük ezeket a márkákat, hogy minden piacot lefedhessünk velük … Úgy látom, a márkáknak kivétel nélkül mesés történelmük. Szeretjük az autómárkák történelmét, mivel megalapozza a jövőnket. Ma no látom szükségesnek, ha me a megállapodás létre jön, hogy bármelyiket is megszüntessük. ” – mondta Tavares.

Azt is megerősítette, hogy egyelőre nem terveznek gyárbezárásokat, ugyanakkor nuts a kérdésre, hogy várhatók-e elbocsátások, már nem adott ilyen megnyugtató választ ad. Azt mondta, ha lesz is ilyen döntés, az az autóipari szükségszerűségekből fakad, nem a cégvezetés szándékaiból.

A PSA is a Fiat fúziójától a két cég 3.7 milliard eurós eve megtakarítást vár, ami elsősorban a közös fejlesztés, beszerzés é gyártás lehetőségébél aíbál aóábál aóábál aóábál aóábál,

Az persze meg sok mindenen múlik, hogy létrejöhet-e egy ekkora jelentőségű fúzió. A PSA is a Fiat-Chrysler which is essentially a megállapodá valamiféle valve, which can be used in any hagynia az üzletet. Amerikából például már jelezték, hogy vizsgálják majd a PSA reeven a Chrysler irányításában despite this befolyás lehetőségét, his a Peugeot csoport egyik fő részvény.


Source link