Friday , February 28 2020
Home / hungary / Totalcar – Magazin – Elektromo G osztályt ígér a Mercedes

Totalcar – Magazin – Elektromo G osztályt ígér a MercedesA Mercedes G is a luxury vehicle that is fitted with a fuselage hose that is a leggear in the shape of a luxusautók között. Ám úgy néz ki, olyan szorosan összenőtt a márkával, hogy a Daimler első embere szerint ez lenne az utolsó modell, amelyet gyártásban tartanának.

A jelenleg használt nagy benzin- is dzelmotorokkal persze egyre nehezebb lesz eladni a G osztályt is, de Ola Kallenius vezérigazgató szerint már dolgoznak egy electros változaton, amely erre are a.

Az ár itt aligha lesz érdekes kérdés: a G osztály már így is a legdrágábbak közé tartozik a terepjárók között, az electros hajtáslánc felára arányaiban nem változtatna sokat a vét. Érdekesebb kérdés, hogy a G osztály mennyire lehet hatékony elektromo autó.

Erre nagyjából lehet is tudni a választ: nem nagyon. Az osztrák Kreisel Electric készített ilyen átépítést, 483 liters of electricity, 80 kWh-nyi accumulator. A nagy homlokfelület és a téglaforma tekintélyes légellenállása itt viszonylag kis hatótávban mutatkozik meg: az autó 300 km-t megy el egy töltéssel, míg mondjuk egy Tesla Model 3 csúcsváltozata valamivel kisebb akkumulátorral és hasonló teljesítményű hajtásrendszerrel több mint 500-at.

Ám úgy néz ki, I do not find myself foggy megakadályozni, hogy a Mercedes kiszolgálja a vásárlók igényeit: a G osztály a villanyautó-korszakban is tovább élhet.


Source link