Thursday , November 14 2019
Home / hungary / Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror

Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror  • Shadows of Kepler cinnamon sci-fi horror az Infinite Hole csapata
  • Most pedigree egy 30 perces demi is kiadtak a munkájukhoz
  • Melyet a játék Steam adatlapján érhetünk el

A jó (vagy igazából akármilyen minőségű) sci-fi horror igencsak ritka madárnak számít a játékiparon belül, és úgy tűnik, ezt a piaci rést az Infinite Hole csapata isy aygyní kugapí ésíté, . Most pedigree magunk is megnézhetjük, hogy good jutottak, hezen a fejlesztők nemrég kiadtak egy ingenenes, 30 perces demo a program, mely a Shadows of Kepler Steam adatlapjáról tölthető le.

Maga a játék a jövőben játszódik, egy Kepler nevű, misztikus és veszélyes bolygón, mely az emberiség hazj hazája vagy végső temetője is lehet, miután egy súlyos katasztrófa majdnem lakh. Cooper ideas with az alltalunk irányított Cooper mrmester, akinek feltett szándéka felfedni a bolygó összes titkát, ami, mondanunk sem kell, nem lesz se békés, se nyugodt folyamat.

Külön érdekesség, hogy a fejlesztők az ijesztgetés mellett a szerepjátékos elemekre is igyekeztek rágyúrni, méghozzá a pillangó hatás segítségével. I am a mechanic lynyegében annyit jelent, hogy minden döntésünknek lesz valamilyen következménye a jövőben, így alaposan meg kell fontolnunk, mikor mit teszünk. A Shadows of Kepler is edited by a person who has a history of hogy 2021-ig kell várnunk a teljes verzió thoughelenésére.


Source link