Saturday , September 19 2020

Sannino: "Vulkanikus alkat vagyok, ilyen sokat beszélek?"; Hornyák has this játékosát vette elő – értékelések



[ad_1]

Honvéd – DVTK 1-0

Giuseppe Sannino (Honvéd):Hisgy hiszem, hogy egy küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. Küzdöttünk mi is, de alapvetően labdabirtoklás terén sikerült győzedelmeskedni. Az ellenfelünk egy értékes csapat, akiknek elismeréssel tartozok. Két győzelmet és egy döntetlent is elkönyvelhettek az elmúlt időszakban. A csapatunkon látszódott, hogy az elmúlt hetek mérkőzései kivettek a játékosainkból, is megérdemelten kaphatunk egy kis szünetet. Az összképhez hozzátartozik, hogy a kezdet kezdetén sok sérültünk volt, is menetközben egészült ki a keret. Az elején elszenvedett rosszabb időszak is a very difficult task. Ami szerepemet illeti azt kell mondanom, hogy keveset tettem hozzá, mert ha vegignézik a korai meccseinket, látni fogják a Paks ellen permátszott mérkőzést leszámítva, az elején jjen teljesítén. Amit kiemelnék, személyi változás is volt, hiszen despite Tomas Tujvel, as a remake of teljesít is önbizalmat adott a játékosoknak is meglátszik a játékunkon is. Emellett a befektetett munka is kezd megtérülni. Elismeréssel tartozok a játékosoknak, az ar a nyugalomért, amit ne nez időszakban mutattak. Amikor veszítünk, a kutát nem edekli, de amikor nyerünk, mindenki keres (Website for SMS messages is not available – a szerk.) Szeretem a magyar labdarúgást, szeretek Budapesten dolgozni, de mint láthatták, a szenvedélyemet, szívemet is beleadom a munkába. In egy vulkanikus alkat vagyok, it hadd szögezzem le, amikor szenvedélyes vagyok a kispad előtt, sohasem a játékvezetők ellen érvelek. Tisztelem a játékvezetőket is tisztelem az ellenfelet is. Edzőként ugyanakkor mindent bele kell adnom, hogy segítsem a játékosaim. Sajnos itt a szabályokat rigorózus módon követik. Amikor Olaszországban is eltiltottak, mindig a technikai zónát átléptem, elnézést szeretnék emiatt kérni. Semmi bajom a játékvezetőkkel, is a tartalékbíróval sincs problémám. En egy ilyen alkat vagyok. Ilyen sokat szövegelek?

Tamil Nadu (DVTK):Nem játszottunk olyan jól, ahogy kellett volna, de nem érdemeltünk vereséget, reálisabb lett volna a döntetlen. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy a második felidőben nem tudtunk ziccert kialakítani, hiába kerültünk a Honvéd védelmi vonala mögé, ott rossz megoldásügüsüsügüsüt sözlüsokat választott. A legnagyobb problem with az volt, hogy nem volt meg az with creative támadójátékban, ami az elmúlt mérkőzéseinket jellemezte. Lassan járattuk a labdát, Rui Pedro kiesése is hozzájárult, hogy nem voltunk eléggé kreatívak. Nagy nyomást nem tudtunk helyezni a hazaiak védelmére. A kiállításommal kapcsolatban a negyedik játékvezetőtől kell megkérdezni, mi történt. Nem biztos, hogy a negyedik játékvezetőnek mindent meg kell hallania. A gondolom, a 92. is elveszítem az egyik meghatározó támadójátékosomat egy kiállítás miatt, akkor mindkét edző felfokozott hangulatban van a mérkőzés veegén.

Puskás Akadémia – 1jpest 1-3

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): Sajnos vereséget szenvedtünk hazai pályán. Kicsit váratlan számomra a vereség és csalódott vagyok. Otherwise, hogy az elején jól kezdtünk, a hatodik like Varga Józsi súlyos sérülést szenvedett. Azt gondoltam, hogy a visszatérésével egy dinamikai erő jön a csapatba, azonban az ötödik perctől ez megváltozott, ahogy a játékunk is. Visszaestünk egy kicsit. Nagyon jöl jön most a válogatott szünet. Amit hiányolok az az, amit a meccs előtt elmondtam. Tudtuk, hogy az pjpest dynamikusabb csapat, végig aktívabb volt. Akartunk, dolgoztunk, de nagyon együteműen játszottunk. Nem tudtunk ritmust váltani, ami nagyon hiányzik is i már a Honvéd elleni meccsen is hiányzott. Nagyon keveset tudtunk az ellenfél kapuja előtt veszélyeztetni, mint korábban. Sósnak volt 1-2 megmozdulása, de érthetetlen módon egy méterről visszahúzta a labdát. Hiányzik a csapatból of inductive design, ami eddig az erősségünk volt. A kulcsembereink, főleg a hátvédsor nem játszhat ilyen hibaszázalékkal. Ami az utolsó két mérkőzésünkön történt, azokat a hibákat kell kavítanunk. Személyesen fogok beszélni Thomas Meissnerrel is Kamen Hadzsievvel. A két meccsen olyan hibákat követtünk el, ami korábban nem volt ránk jellemző. Nem tudom, hogy mi történt. Azt sem tudom, hogy ez személyes vagy kommunikációs probléma. Gyurcsó Ádám is betegen játszott, csütörtökig laszas volt, de vállalta a játékot meg akkor is, ha harminc-negyven percet bírt. Kicsit segített, de mai mőkőzés nememt múlt. Agresszívabbnak kellett volna lennünk hazai pályán. (pfla.hu)

Vignjevic Network (pjpest): Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, is azt láttam, amit igazából látni szerettem volna a mai meccsen. Nagyon okos is intelligens harcosokat. Harcosokat, akik végre jól tudtak együtt dolgozni, együttműködni. Mindenképpen nezéznek titulálnám ezt a mérrkőzést, his egy ols csapattal szemben kellett kiállnunk, amelyben nagyon sok egyéni teljesítmény van, de ez a harcos hozzáállc azzak azztat azozt aghozt meghoz. Mindkét oldalon voltak kiváló helyzetek, nagyon jól kidolgozott labdaszerzési lehetőségek, ebből volt amelyik eredményes lett és volt amelyik nem. A labdabirtoklás is nagyon fontos szerepet játszott a találkozó során. Ősszeszégképp először is gratulálok a játékosoknak, egy nagyon kiváló összecsapáson vannak túl. Másodszor pedig bízom benne, hogy innentől már ezen az felfelé ívelő úton haladunk tovább. (ujpestfc.hu)

ZTE – Mezőkövesd 1-1

Dr. Dobos Barna (ZTE):Az első felidő nagyon kiegyenlített volt, is a hibáink voltage switch, amik közül egyet megbosszultak, de már ekkor is egy ki-ki meccset láthattak a nzzkk. A második félidőben jól állt be Ikoba, azt viszont sajnálom, hogy a tizenegyeseink kimaradtak, ezért ma elmaradt a győzelem. Jó a támadójátékunk, posív a gólarányunk, védekezésben viszont van még mit gyakorolnunk, valamint kell kak alakítani azt, hogy egy büntetőnél a kijelöltek közüp az oglzik mind azjallú az azllj odll az az od az od az az od az az jll az odll az odll az odll az az odll od odll az od Megyünk tovább, biztató, hogy az elmúlt fordulókban az élcsapatokkal teljesen fel tudtuk venni a versenyt.

Kuttor Attila (Mezőkövesd): – This jsapat meccsén a tizenegyesek ellenére úgy érzem, igazságos döntetlen született. Nem könnyű a ZTE ellen játszani, hiszen jósapat, több együttes is szenvedett már ellenük. A kapu előtti szituációkból nem jöttünk ki jól, s bár a büntetők után is voltak helyzeteink, úgy érzem, do i volt a maximum részünkről.

NB I: Repkedtek az edzői piros lapok, de Lanzafame jelentette a különbséget a Diósgyőr ellen – video

Kaposvár – MOL Fehérvár FC 0-2

Disztl László (Kaposvár):Nekéz elkezdenem az réstelist, mét azzal kell inditanom, hogy this nagy adtunk adtunk a Vidinek a mékézé elején – gondolok a 11-éré és kiállításra. Ilyen hibákat mi nem bírunk el. A gól és az emberelőny magabiztossá tette a Vidit, játszották a játékukat. 0-1-nel úgy éreztük, hogy lehet esélyünk az egyenlítésre, voltak is lehetőségeink például pontrúgások után, de nem találtunk be, a második gólt pedig ismét egyéenen hiba után ajándé. Rengeteget dolgoztunk ma, sokat tettünk egy jó eredményért, hátul nagyokat hibáztunk, a kapu előtt nem volt szerencsénk, így a sok munka mellett is csak nulla pont jár a mai napért. (molfehervarfc.hu)

Marko Nikolic (MOL Fehérvár FC):Nem szeretnék nagy szavakat használni, nyertünk, nagyon fontos három pontot szereztünk, jelenleg vezetjük a tablé, de még nagyon sok van hátra, szóval minden nap dolgozunk továjb cév. Úgy gondolom, hogy mi voltunk a jobb csapat, főleg az első félidőben sok helyzetünk volt, végig irányítottuk a találkozót, igaz, az ellenfél kapusának kiállítása után persze könn. A helyzetkihasználással továbbra sem vagyok elégedett, hamarabb befejezhettük volna a találkozót, lőhettünk volna több gólt is ma este, de az positív, hogy ismét kapott gól nélkozl nylkül. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy Kaposvárra is elutaztak és biztatták a csapatot. Máté nagyon fontos tagas a sapatnak, nezaj talaj ellenére végigjátszotta a találkozót, nagy energiákat mozgósított is all teljesített. Ha az kordes, hogy készen all-nuts, hogy a válogatottban and a legend, azt tudom mondani, hogy igen, de természetesen nem az é dolgom ezt eldönteni. (molfehervarfc.hu)

Paks – Kisvárda 1-1

Osztermájer Gábor (Paks):Az első félidőben nem játszottunk jól, lassan hoztuk ki a labdákat, illetve lassan váltottunk oldalt. Bár komoly helyzet egyik oldalon sem volt, ugyanakkor, mivel nem úgy ment a játék, ahogy kellett volna, jól jöttünk ki az első negyvenöt percből. A szünetben rendeztük a sorokat, inkább pedagógiailag, mint szakmailag. A második játékrész elején három komoly ziccerünk is volt, amikkel eldönthettük volna a találkozó sorsát. Sajnos a kiállítás után figyelmetlenségből kaptunk gólt egy vendég szögletet követően, as a concentrate múlt. Fegyvertény fogyvertény, hogy ezek utan sem adtuk fel, é tíz emberrel is támadólag léptünk fel, majd tartalékenergiákat mozgósítva egyenlítettünk. Kár, hogy az utolsó másodpercben, a Balogh által elvégzett szabadrógásból nem tudtuk feltenni a pontot az i re, centiken múlt. Language: this apparatus felidőt játszottunk, that annak a hozzáállásnak lesz jövője, amit a második játékrészben láthattunk. Send kell a megszerzett egy pontot, hiszen hátrányból és eggyel kevesebb emberrel a pályán értük el. A héten izgultam, hogy jól sikerüljön a hétvége, ma pedig az első félidőben rosszul éreztem magam, mert nem ment a játék, a második negyvenöt percben viszont örülizem a vtág, a hogy egtnsg, a hogy egtnsg, Még egyszer mondom, a szünet után nyújtott önbizalommal kilábalhatunk a negatív szériából. (paksifc.hu)

Dajka László (Kisvárda): – If you have a good game, it's hard to miss a 1-0 lead. Otherwise, this pontot itt hagytunk, we have a lot of nets, igazságos eredmény született. (M4 Sport)

NB I: Harmath rúgott az pjpest in Puskásnak, az oncjonc otthonában botlott in Mezőkövesd – videók

[ad_2]
Source link