Thursday , October 24 2019
Home / hungary / Ronaldo óta nem debütáltak így – ajabb brazil kincsre bukkant a Rea

Ronaldo óta nem debütáltak így – ajabb brazil kincsre bukkant a ReaRodrygo bemutatkozása a Real Madridban soccer player: mind you have a precise volley of saves, a hogy goalkeeper who has a 2-0 win over Osasuna. Az ifjú brazil futballistától nagy dolgokat várnak Madridban, s bár valószínűleg meg hosszú időre lesz szüksége ahhoz, hogy igazán felvegye a ritmust, a kespességei alapján minden van aa.

A Real Madrid következő csillagát köszönthetjük? (Photo: AFP)


Hirdetés

A LABORATORIES A VAN

Rodrygo, no need Rodrygo Silva de Goes 2001. January 9 is the largest month for Sao Paulo-i Osascóban. A középosztálybeli házaspár sokáig egyetlen csemetéjének útját édesapja, Eric igazgatta, aki ugyan az alacsonyabb osztályokban pályára lépett, ám gyorsan felismerte, hogy nincs nagy jövője a sportágban, így fián keresztül igyekezett beteljesíteni álmait. A kis Rodrygo már fiatalon megismerkedett a labdarúgás alapjaival, az édesapja agltal nagyra tartott Robinho mozdulatairól nemcsak minden egyes fellelhető videót megnézett, tökéletesen el ma Madridádásátásátásátásátásátátátátátátátótátótátotta

Photo: lifebogger.com

Ezek után talan nem meglepő, hogy éppen Robinho egykori nevelőegyesületéhez, a Santoshoz csatlakozott a 10 éves tehetség. A kikötővárosi klubnál kezdetben a futsalcsapatban bontogatta szárnyait, továbbfejlesztve technikáját, cselezőkészségét és gyorsaságát. Az idővel csapatkapitánnyá váló, korosztályából kiemelkedő játékost alig 16 évesen hívta meg a felnőttcsapat edzésére a Santos akkori edzője, Dorival Júnior, a vítárás hátégáségát háté A lehetőség néhány hónappal később jött el, az Atlético Mineiro bajnokin csereként, a hajrában kapott lehetőséget a már profi szerződéssel rendelkező Rodrygo, aki néhány gézzáb b istgs kézzáté bászgáté kézzébé

A Brazilian szinten szélesebb körű ismertséget megis a Libertadores-cup jelentette az ifjú titan számára, a 17 éves, this honapos is hatnapos volt, amikor betalált a Nacionalnak.

„Ürülök neki, hogy én vagyok a legfiatalabb. Valóra vált az álmom. Remélem, megértik a tanáraim, hogy miért hiányoztam az iskolából ” – fogalmazott a meccs után Rodrygo.

Ekkor már Dél-Amerika legígéretesebb tehetségei között emlegették a példaképéhez, Robinhóhoz hasonló stílust képviselő támadót, és ez nem kerülte el a figyelmét a Real Madrid megfigyelőinek sem, akik Vinícius Júnior megszerzése után is kiemelten figyelték a labdazsonglőrök nemzetét. A spanyolok gyorsan lecsaptak a lehetőségre, és viszonylag hamar megegyeztek a Santosszal, amely az egyezség értelmében 45 millió euróval lett gazdagabb, ráadásul nem kellett rögtön lemondania csiszolatlan gyémántjáról, mert a Realnál úgy ítélték meg, egy év rendszeres játék a brazil klubnál jobban szolgálná Rodrygo fejlődését .

KÉTSÉGEK KÖZÖTT

A támadósor bármely részén, sőt, irányítóként is bevethető játékos végül nyolc góllal zárta a "tanulóidényt", azt ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy ezek közül hetet olyan csapatok ellen szerzett, amelyek utóbb búcsúztak az élvonaltól – a nagy csapatok, mint például a Palmeiras, a Gremio is a Sao Paulo ellini összecsapásokon az esetek többségében szenvedett, mert többnyire kisebb területe volt ahhoz, hogy igazán kijöjjenek az erősségei.

NINCSENEK ALLŰRÖK

A pályától távol teljesen hétköznapi srácot ismerhetünk meg Rodrygo személyében. A hírnév ellenére teljesen hétköznapi életet él, távol áll tőle, hogy a bulvárújságok hasábjain szerepeljen, nincsenek allűrjei, és amikor teheti, kedvenc hobbijának, a górásázásázázázázázá, a górásázá, a górásázá, Barátai önuralommal rendelkező, maga elé reislis cellokat is azokat megvalósító emberként jellemzik, aki – ha szükség úgy hozza – igazi vezérként viselkedik.

"A legend dont have been released by Rodrygo, now this is it maradna a Santosnál, de darke nem an döntök" – mondta a Santos irányítását 2018 decemberében átvevő korábbi argentin Captány, Jorge Sampaoli, if this is the case, játékosának meg mindenképpen erősödnie kellene fizikailag é mentálisan, mielőtt belevágna a nagy kalandba.

Mindezek ellenére a Real Madrid várakozásnak megfelelően júniusban bemutatta a 18 éves tehetséget aki Eden Hazard-hoz a Luka Jovicshoz hasonlóan cimmerssókkal nyitott a Santiago Bernabéuba kilátogató több ezer szurkoló előtt.

A huge debut in the first round of the match: a Real ugly 3-1 defeat to Bayern Munich in Nemzetközi Bajnokok Kupájában (ICC), Rodrygo viszont emp bajrg bajlaltals szeredpallaltals. A Nicklas Süle reevén egy adag motivációt kapo brazil szenzációs szabadrúgásgólt tekert Sven Ulreich kapujába;

A felkészülés hátralévő részét megnehezítette az új szerzeménynek, hogy az Arsenal elleni mérkőzésen combizomsérülést szenvedett, így legkorábban szeptember közepén, a Levante elleni bajnokin ülhetett le a királyi gárda kispadjára, a bemutatkozásra viszont egészen most szerdáig várnia kellett …

AZ OMLOM VALÓ VALÁK

Azt viszont nem lehet mondani, hogy ezt a debütálást nem érte meg kivárni: Zinédine Zidane a 71. percben küldte be a brazilt, akinek mindössze 93 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy letegye a névjegyét: látványos labdaátvétele után ügyesen húzott bal szélről befelé, majd klasszis mozdulattal a bal alsóba tekert. Rodrygo előtt egy bizonyos Ronaldo mutatkozott be ilyen gyorsan golors a Real Madridban, a kétszeres aranylabdásnak 2002-ben – azaz a selecao színeiben megnyert második világbajnoki címe évében – 62 másodperc kellett az első talál.

IS IT A VOLLOGATOTT?

Rodrygo közel egy évvel ezelőtt, 2018 okatóberében mutatkozott be a brazil U20-as válogatottban – mondanunk sem kell, all. Nem meglepő, hogy Titét is megkérdezték ezt követően, a friend of a játékossal, a felnőttválogatott szövetségi Captain of azonban ogvatosan fogalmazott.

“Gondoltam nuts, hogy meghívjam Rodrygót az Uruguay is a Cameroon-based crop. Nagyszer Nag futballista, látszik rajta, hogy használja az eszét, de physikailag még nem áll készen, nem elég érett. Ezen a very great fejlődnie kell ” – mondta Tite meg tavaly ősszel.

„Nem akarom Ronaldóhoz hasonlítani magam, minden idők egyik legobbjáról is a hazám bálványáról beszélünk. A gólomhoz: jól vettem át a labdát, é pontosan tudtam, hogy onnan mit kell tennem. Mindig azon dolgozom, hogy megmutassam, good vagyok képes. A főnök (Zidane – a szerző) nagyon jó abban, amit csinál, mindennap beszélünk, és tökéletesen tisztában van azzal, hogy mivel biztasson a munka folytatására. Itt vagyok a Real Madridnál, it is not perfect, hogy Raúl irányítása alatt a Castillában játszom, vagy az első csapatban. A Real Madridnak mindig nagyszerű játékosai lesznek, just a mindig elvárt lesz. Zidane igazi nyugalmat is bizalmat sugároz, szerintem ezért mennek jól a dolgok. Nehéz megszólalnom, mert azóta álmodtam erről a pillanatról, hogy csatlakoztam a Realhoz, é az, hogy a szurkolók az a nevemet skandálják … Elképesztően boldog vagyok ” – szerénykedett Rodrygo.

Talán nem túlzás kijelenteni, ha szerdai góljához hasonlókkal örvendezteti meg Bernabeu népét, a drukkerek is boldogok lesznek majd.


Source link