Wednesday , November 13 2019
Home / hungary / Megvan, here's a review of The Batmanben DC Moziverzum

Megvan, here's a review of The Batmanben DC MoziverzumMatt Reeves's Ugly Messenger van Megan is listed as a Batman-movie bemutatója, a szereplőgárda azert szépen alakul az elmúlt napokban. Nem rég kiderült, hogy a Denevérembert alakító Robert Pattinson old Zoë Kravitz domborít majd Macskanőként, s bár elszomorodtunk attól, hogy Jonah Hill nem csatlakozik a filmhez, de most egy iglrelánel józlíl jázlál jázlobe filmed Edward Nashtont, ismertebb neven Rébuszt a THR értesülései szerint.

Danót leginkább a 12 év rabszolgaságban és a Vérző olajban nyújtott fantasztikus alakításairól ismerhetjük, aminek tükrében borzasztóan kíváncsiak vagyunk, hogy mikélék hátékáté m histék k majté majt More than anything it is, before Reeves The Batmanje nagyon más hangulatot ígér, Joel Schumacher's catasztrófája, his egy erigs krimiszállal megtámogatott, noiros hangulatú szuperhősfilmre számíthunk.

Reeves korábban azt is elárult, hogy több gonosz is feltűnik majd a filmben, is reményeink szerint az elkövetkezendő napokban-hetekben többük kilétére fény derül.

A The Batman premiere 2021. 25 June Esedékes.

Paul Dano of Vérző olajban


Source link