szerző:

Hont András – Kaufmann Balázs

Finoman szólva is furcsán zajlott le octobar 13th a választás Komló egyik körzetében, így az egykori bányászközpontban vasárnap több mint 1200-an ismét szavazhatnak. Ettől pedig meg akár a polgármesteri verseny is fordulhat.

201nkormányzati választás 2019

Idézze fel a 2019 önkormányzati választás kampányának is a napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.

Kenderföld a neve a Komló központjához nagyon közel eső, egykori bányászlakásokból álló városrésznek, ahol ma főleg romák élnek. Ebben a szavazókörben óriási arányban nyert a terllet Lungo Dromo's képviselőjelöltje, valamint a fideszes polgármester az önkormányzati választáson, miközben a városban az ros elkézk indzthatk indz azt ind indl Mek meg is a kenderföldi eredményt, a Pécsi Ítélőtábla pedig kimondta, hogy az október 13-i szavazás jogszabályt sértő volt. Ezzzel ismét minden nyitott lett a helyi politikai versengésben, iggy mi is kíváncsiak voltunk, mi történik a városban.

Találkoztunk hát:

  • Józseffel Polics, a 10-day regular polyglot fideszes, a 13-month period with 118 volt voltages
  • Ferenczy Tamással, a Polish Polyglazmester-Egyesület Egyesület Society, has a bourgeois döntése utan (only a kenderföldi eredményeket nem számolva) 27 szavazattal veztet
  • Hegedűs Norberttel, if a Fidesz színeiben az elmúlt bekvet a complete kpviselője volt, de összerúgta a port of városvezetéssel a Lungo Drommal, iggy függetlenként indult, hogy aztízzen visszözen
  • és Hidegkuti Szabolccsal, as it is now a part of the city, amivel megáb ar nagyobb arányú közgyűlési többséget biztosíthat a közgyűlésben.


Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is though a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is though a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

<! –

->