Thursday , October 24 2019
Home / hungary / Index – Gazdaság – A Neckermann about a magyar utasokat nem éri kár

Index – Gazdaság – A Neckermann about a magyar utasokat nem éri kárA Neckermann Magyarország folytatja tevékenységét az anyacég csődje ellenére is, ha szükséges az úticélokon tartózkodók szállás és utazási költségeit a biztosító megtéríti a szolgáltatóknak, a cég kapcsolatba lép azokkal az utasokkal, akiknek foglalása nem vagy csak módosítással teljesíthető, a befizetett részvételi díjat az első esetben visszafizetik , anyagi kár senkit nem fog érni – tájékoztatta a Neckermann Magyarország az MTI.

A külföldön tartózkodó utasok költségviselésére a biztosító kötelezettségvállaló nyilatkozatot adott ki, miszerint a Neckermann-utasok szállodai tartózkodásának költségeit, illetve hazautazásának azon költségeit, melyek az osztrák anyacég csődhelyzete miatt még nem egyenlítettek ki, illetve amelyeknek kiegyenlítését a külföldi szolgáltatók bizonytalannak tartották, a biztosító megtéríti – írták.

A társaság osztrák tulajdonosa úgy határozott, hogy a Neckermann Magyarország a Thomas Cook csoport egyes külföldi tagjainál bekövetkezett nehézségek ellenére – a korábbi tájékzgkentőjjanakozatgsg tevtnjnnőkgtgjnngkttgjnnkoztatás A döntésnél figyelembe vették a Neckermann magenta stable helyzetét, is a belüli cengen, valamint a hálózatban partner rendelkezésre all szakmai tudást, tapasztalatot – írták.

Ez nem jelenti azt, hogy a Neckermann Magyarországot, és rajta keresztül utasait és partnereit ne érintenék az osztrák anyavállalatnál, és a Thomas Cook csoport más külföldi tagjainál bekövetkezett nehézségek, amik szokatlan helyzeteket, problémákat, és esetenként elháríthatatlan akadályokat is jelentenek.

September 23 has been released as a full-fledged azonnali hatzlıntal all in one legrégibb brit utazási iroda, a Thomas Cook, a minor 19 millió turista útját szervezte 16 különbözö orz. This nappal később szinté csődöt jelentett a Thomas Cook brit utaztatási cegg osztrák, lengyel is német leánycége.

A Thomas Cook Csoport leányvállalata, a Neckermann Magyarország az MTI érdeklődésére korábban azt közölte, hogy mint a magyar kereskedelmi törvény szerint önálló társaság továbbra is folytatja a. Valamennyi külföldön tartózkodó utasuk az eredeti tervek szerint tud hazatérni, a jövőbeni utazások azonban átmenetileg akadozhatnak, a cég 3.4 milliárd forintos vagyoni biztosítéka hantzyyagagii ant garantantant ant az azant gar gar gar az gar garantant gar gar gar antant garant gar garant gar gar gar ant gar gar gar.


Source link