Friday , October 18 2019
Home / hungary / FTC: Leandro bejelentette, az idény végén visszavonul

FTC: Leandro bejelentette, az idény végén visszavonulAz idény vefeén befejezi pályafutását Leandro, a lab NB I-ben szereplő Ferencváros futballistája – erről a 37 éves játékos beszél a zöld-fehérek hivatalos honlapján. Hozzátette: nem tudja, mit hoz a jövő, de szeretne a club kötelékében maradni.

Leandro úgy tervezi, az idény vissgavonul (Photo: Földi Imre)


Hirdetés

A Védő a FradiMédia videójában arról beszél többek között, hogy eleinte gondolkozott azon is, hogy a zöld-fehérek 30. bajnoki címe után visszavonul, Sm Szerhij Rebrov vezetősárásüvásárászázázázásárászázázázásázásárásázásárásárás, Leandro felvételen később elárulta, hogy a 2019–2020-as kiírás vegén valószínűleg viszont már valóban szögre akasztja a cipőt.

„Az ember nem mondja soha száz százalékra, hogy» akkor jövőre befejezem «, de tervem szerint ez az utolsó évem. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő, de rememlem, hogy a Fradi kötelékében maradok, is a very small tudok majd segíteni a csapatnak. "

Leandro először 2002-ben a Haladástól szerződött a Ferencvároshoz, amelyben 2006-ig maradt, majd egy debreceni és egy ciprusi kitérőt követően 2015-ben visszatért a magyar rekordbajnokyáz tébébébékzáb tébnázen sztáben székek Leandro emellett 16-szoros magyar válogatottnak vallhatja magát.

A Ferencváros iden júniusban egy évvel meghosszabbította Leandro megállapodását, amely 2020 nyarán jár le.


Source link