Monday , February 17 2020
Home / hungary / FIFA-gal: hihetetlen szerénység, így reagált Van Dijk

FIFA-gal: hihetetlen szerénység, így reagált Van DijkPéldaértékű szerénységgel fogadta el Virgil van Dijk azt a t ,n, hogy nem őt, we have Lionel Messit választotta me a FIFA az év játékosának. A Liverpool FC holland vádője a gála után nyilatkozott a helyszínen tartózkodó sjságíróknak.

Virgil van Dijk az UEFA is not a FIFA player but it is a non-league player (Photo: AFP)

„Az emberek, akik szavaztak, meghozták a döntésüket, és ezt el kell fogadnom. Ennyi az egész, játékosként pedig ne hasonlítsunk össze engem Lionel Messivel, mert teljesen különbözőek vagyunk. Ürülök, hogy itt lehetek. ”

A 28 éves klasszis elmondta, the height of Messit, akinek fantasztikus idénye volt. Illetve arról is beszélt, hogy már azután elárulták neki, hogy nem ő neri a legob játékosnak járó díjat, hogy beválogatták az év csapatába.

„Nem vagyok csalódott. Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek, is hogy az év csapatába is beválasztottak az elmúlt idényben elvégzett kemény munka után. Ma sajnos nem nyertem, de nem vagyok csalódott ” – magyarázta Van Dijk, aki az előző idényben elért Bajnokok Ligája-győzelem mellett a Nemzetek Ligájában is döntőbe jutott, mindamellett végig kiválóan teljesített az angol bajnokságban is.

These Dijk alázata nemcsak a fenti mondatokból derült ki, hanem abból is, hogy éppen legnagyobb riválisát, Lionel Messit tette az első helyre a legát játékosnak járó díjért folyózzá száz.

Sun Sport on Twitter

Virgil Van Dijk proves he's the most humble man around after Lionel Messi is named the world's best player. https://t.co/mrq56n5vca


Source link