Wednesday , October 23 2019
Home / hungary / Fallen Order ,j, epikus előzetese

Fallen Order ,j, epikus előzeteseNemrég ígéretet kaptunk, hogy mai napon leoplezik a Star Wars Jedi: Fallen Order őjabb előzetesét, is bemutatják a kapcsolódó termékeket. Nos, ez megtörtént, és az trailj trailert alább meg is tekinthetitek. Emellett pedig valoban bemutattak para játékfigurát egy egy Xbox One X-csomagot is, amelyben a szokásos dolgok lesznek benne: az alapjáték, valamint Xbox Games with Gold-, Xbox Game Pass- EA Access-próbavl A term thermocouple Cameron Monaghan, a játék főhősét, Calt megformáló színész segítségével mutatták be. Monaghan kicsit megilletődött, amikor meglátta saját műanyag mását. In elmondhatjuk, hogy a nagyobb játékfigura valóban egész jól néz ki. Plusz meg egy pofás Fallen Order-témájú controller is előkerült. (Ezekről meg nincs hivatalos pictures, de amint lesz, berakjuk a cikkbe.)

A trailer gyakorlatilag a játék alapszituációját vázolja fel. Adott Cal, in a 66-minute parody of the inquisitorial biodiversity, is not available. Ebben segítségére lesznek társai, illetve mentora, Cere, aki felkarolja, istápolja majd őt, hogy a fénykardot és az Erőt megfelelő módon tudja majd használni fejtörők megoldására boss. Az előzetesben feltűnnek játékmenet-jelenetek is, Cal többek között egy jókora, rancorszerű (vagy inkább óriási denevérre hasonlító) lénnyel néz szembe, de megküzd mkelkízv mkelketzv m illskkzz m illsk dzkelk mzsk dzzk mzssk dzzk mzssk Here, it's kb. 0: 48-nál egy ismerős szuszogást is hallhatunk.

A Star Wars Jedi: Fallen Order is a November 15 fog despite the PlayStation 4, Xbox One, and PC. A játékról bővebben ebben a cikkünkben olvashattok.

Star Wars Jedi: Fallen Order The Xbox One X-kiadás
Star Wars Jedi: Fallen Order témájú Xbox controller


Source link