Wednesday , November 13 2019
Home / hungary / F1: a sprintversenyeket with azapatok leszavazták az időmérős

F1: a sprintversenyeket with azapatok leszavazták az időmérősA Formula-1 csapatok nem szavazták meg az időmérős sprintversenyek 2020-as, it is a metallurgical megapixel, hogy nem valósul meg a sokritizált ötlet.

A snapshot is a version of mega az id azmérős sprintverseny ötlete (Photo: AFP)


Hirdetés

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) has released Parizsban a csapatokkal, a pedigree nemcsak of a 2021-year szabályváltoztatások szerepeltek, hanem az időmérős sprintversenyek 2020-as tesztjéről is szavaztak a csapatok.

A tervek szerint ugyanis jövőre 3 helyszínen, Franciaországban, Belgiumban Oroszországban elmaradna a szokáos szombati időmérő, helyette az egyéni világbajnoki all fordított sorrendjében elrajtoló, körülbelül 100 km sprintversenyt bint. There was a vezgeredménye határozná meg a mesnapi futam rajtsorát.

Ahhoz, hogy az ötlet megvalósuljon, it is a valoban változzon nnek a 3 nagydíjnak a programja, az összes alakulat beleegyezése szükséges. Am a párizsi tárgyaláson a csapatok nem fogadták el egyhangúlag a tervezetet – a Racefans should not be számolt, pontosan hány gárda ellenezte az időmérős sprintversenyeket.

Az viszont biztos, hogy korábban több csapat is kifjezte nemtetszését, a Racing Point vezetője Otmar Szafnauer pedig azt is kiemelte, a több verseny pluszköltségekkel is járhat az esetleges balesetek miatt a károk nyomán, ami így az istállók kiadásait növelné. Az ötlettel kapcsolatban a versenyzők is éles kritikákat fogalmaztak meg.

Az időmérős sprintversenyek tesztje elenére még megvalósulhat, amenyiben a 2020-as idény kezdetéig, vagyis jövő márciusig megegyeznek a csapatok.


Source link