Tuesday , October 15 2019
Home / hungary / Ezért gondoljuk úgy, hogy Kevin Feige el Maragelt, hogy a Lucasfilm feje legen

Ezért gondoljuk úgy, hogy Kevin Feige el Maragelt, hogy a Lucasfilm feje legenFor a napja robbant hír, hogy a Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige ellátogat a messzi-messzi galaxisba. Mindez már önmagában elég jól hangzik, de mi van akkor, ha nem csak egyetlen projre szól az univerzumváltás? Nem leaves meglepő, his reggae tudjuk, hogy Feige hatalmas Star Wars region, as a franchisee nevezte meg az MCU legfőbb inspirációjának.

A The Hollywood Reporter is dedicated to providing Star Wars movies with Lucasfilm movies. Mindez eddig nem tűnik hosszútávú elköteleződésnek, de nem olig rég még terjengtek olety pletykák a filmipar berkein belül, hogy Feige eseles lehet egy vezető pozícióra a Lucasfilmnél. Richard Rushfield Taverna pélálás az egyik hírlevelében aztírta, hogy a Lucasfilm jelenlegi elnökét, Kathleen Kennedy félreállíthatják a Solo: Egy Star Wars-történet bukása miatt. Azonban a Deadline is no longer listed in the box, hogy Kevin Feige was born in Lucasfilm. Sőt, maga Feige is tagadott, as a Slashfilm megkérdezte tőle, hogy részt set a Star Wars jövőjében: "Nem. Csak a kertemben az akciófiguráimmal játszva."

Here I am 2018-ban volts.

Kathleen Kennedy távozhat Lucasfilm éléről?

Nagy változások jönnek a Disney számára 2021-ben, ugyanis jelenlegi vezérigazgató, Bob Iger ekkor tervez nyugdíjba vonulni. Ugyanebben az évben le fog járni Kathleen Kennedy korábban meghosszabbított szerződése, továbbá a 2021-es ségépen egybeesik a Marvel Moziverzum hivatalosan bejelentett negyedik fázisának végével. Iger a távozása előtt nyilván biztosra akar menni abban, a Disney hogy this legértékesebb leányvállalata, a Lucasfilm is a Marvel alkalmas kezekben marad, ha másért nem is, a részvényseek bizalmán.

star wars disney marvel lucasfilm bob iger kevin feige kathleen kennedy
Kathleen Kennedy

A Disney Iger is a free transfer of Lucasfilmet to Marvelt, which is a milliárdokat hozott eddig a stúdió számára. The Azonban hosts a Marvel Feige alienated by egy tökéletesen működő gápezetté vált, a Kennedy Lucasfilm creative that is anyagi szempontból is több nehézségbe ütközött. Az utolsó Jedik máig tartó vitákat generált a rajongótáborban, továbbá ott voltak a nagy sajtóvisszhangot kiváltó rendezőváltások is, az önálló Solo-film pedig összehozta a franchise első.

A Star Wars idle December release is Skywalker-sagát, which is a focal point for kiábrándult rajongót is visszanyerhetne, as long as a box office számokat is megdobná. The tudjuk képzelni, hogy Iger utolsó feladatként megkeresi Kennedy utódját, ha már úgyis lejár a szerződése. Are you a fan of these extras, like a Disney arany tossed by Kevin Feige-nak?

 star wars disney marvel lucasfilm bob iger kevin feige kathleen kennedy
Robert Iger is Kevin Feige

Csak képzeljük el a következő forgatókönyvet: 2022 Kevin Feige is a Marvel starter – amire eddigre már több mint két évtizedet áldozott az életéből -, hogy átvegz a Lucas. I lej lehetőséget adna a növekedésre, Feige pedig egy másik területen is kamatoztathatná a tudását is szenvedélyét. Magújíthatná is a messzi-messzi galaxist, ahogy forradalmasította a Marvel-történetmesélését film.

Are you a Marvel Studios fan, now Kevin Feige?

A flashbacks of a performance by The Hollywood Reporter featured an eerie montage of belligerent, ugly Bob Iger nyilatkozatában elismerte, hogy nagyon hiányoznak a ník a née félé emberé a Disney. Jelenleg this olympic kiemelkedő személy is a Marvelnell dolgozik, akik actor retszt vettek a film npspsűrsítésében az utóbbi években: a Végáték é a Végtelen háború vezetégézégé háború vezetinh vezeté vezető Mindketten ideális választásnak tűnnének az elnöki posícióra, is no mellesleg a Disney vezetői diverszitását is növelnék.

Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso is Trinh Tran

A mi tippünk az, hogy Tran fogja követni Feige-t a Marvel következő elnökeként, ugyanis az utóbbi időszakban nagyon aktívan jelen volt a stúdió nyilvános eseményein, legyen szó akár a Végjáték sajtókörútjáról, akár a Saturn Awards díjátadó ünnepségéről, ahol a Végjáték nyerte a legjobb képregényből adaptált film diíját. Ezek a lpések ebben szakmában általában azt jelentik, hogy az adott személyt éppen elkkészítik egy nagyobb rivaldafénnyel járó poícióra.

Szóval szerintünk nagyon is elképzelhető, hogy Kevin Feige fogja venni a Lucasfilm vezetését Kathleen Kennedy-től, a Marvel stúdiót pedig ráhagyja vagy Trinh Tranre, vagy Victoria Alonsóra. Azt saccoljuk, hogy mindez 2022-re fog megtörténni, úgyhogy legkésőbb akkor újra elővesszük ezt a cikket, hogy lássuk, igazunk volt-e. Persze sosem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő, Hollywood pedig állandóan változik, is a sem kizárt, hogy a Marvel jelenlegi társelnöke Louis D'Esposito lesz az őj főnök. De ha Iger tényleg akar valamit kezdeni ne vezetők hiányával, nem hagyja majd parlagon heverni Trant és Alonsót.

star wars disney marvel lucasfilm bob iger kevin feige kathleen kennedy

Has ha már úgyis spekulálunk, nézzük meg a még távolabbi jövőt. Kevin Feige needs a lot more than just a movie to be able to film a movie toplistájáról, is a mind-boggling producer of Disney számítí – Disney ní kizáb, hog a fe feb, It has 46 holes, a clear sky, a good hogy in the 60's, and it has a beautiful Hollywood meghatározó stúdiót.

Persze, friz hir hr, mi szerint Sony is a Marvel mega folksat a junkie, hogy megas a Marvel Studios-marasztalja Feige, as a Star Wars-nál jobban csak Pókembert szereti …

You gondoltok? Is Kevin Feige a car Marathon for Lucasfilmért? Merjátok meg kommentben!

A cikk Jim Vejvoda, az IGN amerikai munkatársának írása alapján készült.


Source link