Saturday , August 15 2020

England: a volt Vidi-edzőt 10 hónap után menesztettékAz angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Reading hivatalos közleményben tudatta, hogy szerződést bontott José Gomes menedzserrel. A korábban többek között Székesfehérváron is megfordult Portuguese trainer 10 hónapig irányította a csapatot.

José Gomes már nem a Reading menedzsere (Photo: AFP)


Hirdetés

Tavaly decemberben nevezték ki az akkor a Rio Avétól erkező José Gomest a Readingnél, a legutóbbi idényben benntartotta a sapatot a másodosztályban. A jelenlegi évadban adós maradt a jé eredményekkel: a Reading 11 formatted nyolc pontot gyűjtött a Championshipben, a kiesést jelentő 22. helyet foglalja el a tabellán.

A vezetőség szerdán megköszönte a 49 éves Portugal edző – aki 2013–2014 idényben dolgozott Székesfehérváron – munkáját: Jaap Stam's Paul Clement után ő lett az elmúlt mászéz sézézzéz mézéz

A Reading José Gomessel a kispadján 34 angol másodosztályú bajnokiból csak nyolcat nyert meg. A nyáron a club of kinaai tulajdonosai rendelkezésére bocsátottak egy nagyobb összeget erősítésekre, hét új játékost szerződtetett is. Többek között az Intertől érkező roman csatárt, George Puscast, Chelsea-től megszerzett valamint Matt Miazgát is a Liverpooltól kölcsönvett Ovie Ejariát.

A reading of a Reading 11 bajnokin 11 golt tudott szerezni, is a benefit that is eredmények utan legutóbbi hat bajnokiján nyeretlen maradt – let me read, José Gomesnek, as it is. A Readig does not necessarily mean a Portuguese utódját.


Source link