Monday , November 18 2019
Home / hungary / Borkai-Botswana's Marki-Zay: Nagyon szeretném, ha magyar közvélemény érzékenyebben ezekre

Borkai-Botswana's Marki-Zay: Nagyon szeretném, ha magyar közvélemény érzékenyebben ezekreHódmezővásárhelyen különösebb hatása nem lesz a Borkai-ügynek Márki-Zay Péter szerint. A 444-nm azt mondta, ugyan felhábor győri fideszes polgármester botránya, "de hát már annyi mindenen felháborodtunk".

“Eddig is tudtuk, hogy egy fideszes oligarcha, az tud kastélyt építeni, ha akar. Tudtuk, hogy vannak luxusautóik, nem tudni milyen pénzből. Tudtuk, hogy is not a fogger in the past, it is Polt Péter akkor sem fog vissgálatot indítani, ha az OLAF bejelenti, hogy korupciógyanús volt valamilyen közbeszerzés.

Ehhez képest az, hogy most már narkóznak is, vagy luxusprostituáltakkal, magánrepülővel az Adriára utaznak, az azoknak, akik eddig is criticikusak voltak a rendszerrel, akik valódi n iskikyik aakánigakkignak aakkénik ag alknynak aátényn alkokoklikníkok nem okoz.

Hogy ebből nem lett egy őszödi beszéd, és nem lett zavargás, és nem fordul át gyökeresen az önkormányzati választás sorsa, az elsősorban annak köszönhető, hogy az ellenzéknek nincs médiája, nincs már igazi független média, nagyon sok fideszes választóhoz el sem jut ez a hír . "


Igaz, a polgármester szerint a Borkai-botrány magánéleti jellege, a szex és a drog, mint hívószavak olyan fideszes választókhoz is eljuttathatták ezt az ügyet, akiktől egyébkéátá kátzátá tátászátá tázázátá tázázá

"Nagyon szeretném, ha a mostanra nagyon immúnissá vált magyar közvélemény érzékenyebben reagálna ezekre az ügyekre, de úgy látom, hogy jelenleg nem ez a helyzet."

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden critikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

További támogatási lehetőségek.


Source link