Saturday , February 29 2020
Home / hungary / Az Amazon okosgyűrűvel és microsütővel mászna még mélyebben be az életünkbe

Az Amazon okosgyűrűvel és microsütővel mászna még mélyebben be az életünkbeIdeje már lehet látni, hogy a legnagyobb techcégek közötti küzdelem kiemelt hadszíntere az otthonunk lett, é nagyon komoly erőket mozgatnak meg azért, hogy az ő termékeikkel tegyük digitálisan.

Ennek a folyamatnak fontos eszközei az úgynevezett virtuális asszisztensek, azaz azok a hangvezérelt algorithmusok; Ugyan e eszközök az életünk megkönnyítését ígérik, akadnak bőven, akik szerint ezzel csak túlzott mértékű betekintést nyújtunk a magánéletünkbe a techcégeknek, melyek számára rendkívül fontossá vált, hogy életünk minél több részletét megismerhessék és adattá alakíthassák. And trendy korábban részletesen is írtunk.

Mindenesetre a folyamat maga megállíthatatlannak tűnik, most az Amazon mutatta be a legújabb fejlesztéseit, mélék a révén meg mélyebbre hatolna be az életünkbe. Az esj eszközök közé tartoznak az Alexa-vezérelt szemüvegek, illetve az Echo Loop nvre keresztelt gyűrű, melynek köszönhetően az ujjunkon hordva bármikor elérhetzük az Amazon virtuális ass.

Photo: GLENN CHAPMAN / AFP

Az Alexa frissített verziója ezen kívül a beszámolók szerint kés lesz felismerni a felhasználók hangjában az elégedetlenséget, amikor az algoritmus félreértett egy parancsot vagy kérdést les kérdést les.

Fols folytatódik az újabb ss újabb háztartási eszközök okosítása is: az Amazon most többfunkciós mikrohullámú sütővel állt elő.

Az egésznek a fé cjalja persze a czg szempontjából az lehet, hogy meg sokkal több részletet megismerhessen a felhasználóiról, hogy aztán ezt a tudást továbíkékéekesíkéíkéíkéékéézékéézékéékéékézékéézékéékézékééékézézékétékézékéézézéékézékézékézékézékézékézékézékézékézékézékézékézékézékézékézékéí Igaz, az Amazon azt ígéri, hogy most már megkérhetjük az Alexát nuts, hogy egyes adatokat töröljön rólunk. (via Verge, Axios)


Source link