Saturday , March 28 2020
Home / hungary / "Are you ready for X-Factorba?" Kiakadtak does not have a mentor döntése miatt – Hazai sztár

"Are you ready for X-Factorba?" Kiakadtak does not have a mentor döntése miatt – Hazai sztárSzombat is an X-Factor mentorházában kiderült, Gáspár Laci a "25+" is Dallos Bogi a „Lányok” csapatában melyik három-három énekest viheti magával az élő show-ba. A nezők finoman szólva nem értettek egyet a mentorok minden döntésével, akik kaptak is hideget-meleget a Facebookon.

Gáspár Lacinak is Dallos Boginak nem volt könnyű dolga a döntésekben, ráadásul a mentortársak is bírálták versenyzőik teljesítményét. Többször összeszólalkoztak a prodciókat követően, it is just a matter of time before you can jerk off.

Gáspár Laci mentoráltjai

Hostel Barbara produkcióját hallhatta a közönség elsőként a versenyzők közül, ByeAlex kivételével alapvetően tetszett a mentoroknak, noha átütő sikert nem ért el körükben sem. ByeAlex azonban kimondottan középszerűnek nevezte az előadást.

Herbert Shaw ugyancsak ugyancsak szigorú volt ByeAlex product, no matter what, hogy be ne szóljon Gáspár Laci mentoráltjaira: elmondta, hogy ő már most tudja, melely két versenyzőt küldené haza. Gáspár Laci tömör válaszából kiderült, nem adott sokat a nyers véleményre.

Burai Renátó Producer of vegetable oil sikert aratott a mentortársak körében, egyöntetűen a legobnak érezték az előadót, kivételesen ByeAlex is elismerően beszélt a fiúról.

Patrick Zdroba More than just the X-Factor színpadán, Gáspár Laci has a great deal of production experience, most of them have a szereplésre, amellett, hogy nagyon tiszta a hangja. A többiek némi elfogultságot éreztek a mentor étékelésében, azzal szekálták, hogy "Gáspár Laci barátjaként" emlegették a fiút.

Maria Mamah a táborban nagyot bakizott, but no nyerte el a zsűri tetszését. Dallos Bogi szerint pedig énekelni sem tud elég jól, csak rappelni, bár a lányt igazi jelenségnek tartották végig, aki azonnal betölti a színpadot. Gáspár Laci nyíltan ki is mondta, hogy úgy érzi, nem unatkozna, ha a lány jönne vele tovább, bár komolyságra intette előadása előtt.

Balogh Antal Géza, vagyis Anti bácsi egy Bródy-dalt adott elő, aminek szövegét el is rontotta. Produkciója Puskás Peti é ByeAlex szerint is egyértelműen rossz volt, Dallos Bogi szerint azonban csak az izgalom miatt bakizhatott az előadó. Ezzel is a mentorship specialist.

Gáspár Laci csapata

Gáspár Laci a végleges ksapata kiválasztásakor Burai Renátónak elmondta, égy érzi, veégre áttörte a középszerűséget, ami egy vendéglőben, háttérzenészként elvárászzáz azzázázázázáz ezzzázázázázúzzézzézzézzézzézzézzézzézzézzzé Beválasztotta őt a csapatába, mert hisz benne, hogy együtt képesek lesznek tovább fejlődni.

Gáspár Laci másik választása Zdroba Patrikra esett, akitől az X-Factor visszatérőjeként többet vár, de ugyancsak kepes hinni, és úgy látja, a fiú is hisz benne.

A mentoroknak további this versenyző között kellett dönteniük: Gáspár Laci a Maria Mamah é Balogh Antal Géza alias Anti bácsi közti választást bízta rájuk. Míg előbbi nagyon szimpatikus volt Gáspár Lacinak, is a tartotta, Anti bácsi a szeretetteljes előadásmódjával vette a lábáról. Végül a választásuk utóbbira esett, így Anti bácsi megy tovább az élő show-ba.

A quick link to this resource is szakadtak, sokan teljes felháborodottságuknak adtak hangot a Facebookon, megkedvelték az idés urat.

„Bocsi, de ez tehetségkutató, vagy sajnálom alapon megy? Mert ezek után akkor tehetség nem kell az x-faktorba, csak elég sajnáltatni magát az embernek !? ”

„Hagyjuk már ezt az Anti bácsit … vicckategória !!! Pont nem erről szól az x-faktor …. sokkal jobbaktól vette el a lehetőséget … ezek után mondja bárki, hogy ez nincs megrendezve … "

“Patrik a legob közülük, de Renátó is jó lesz. Anti bácsi meg csupa szív ember, it's a helye. A lehető legobb választás született. ”

Dallos Bogi mentoráltjai

Ács Cintia Producer of the ByeAlex lőttán először nagyon durván fogalmazott, amikor a semmi mértani közepének nevezte azt, a többiek szerint azonban hozta a színvonalat, is látnak is még fantáziát a lányban.

A mindössze 14 esztendős Antal Zita Melánia Producer of most nemazan nyerte el a zsűri tetszését, now Gáspár Lacit meglepte a mentortársak szigorú véleménye.

Bagdi Enikő ezzel szemben mindenkit egyöntetűen elkápráztatott, Dallos Bogi úgy érezte, most nyújtotta a legobb formáját a lány.

Dárdai Blankában Dallos Bogi már a kezdetektől fogva hisz, is Puskás Peti is positively értékelte az előadását. ByeAlex is Gáspár Laci azonban nagyon szigorú volt, utóbbi szerint egyenesen csak volt nuts in a dalválasztása, hogy kiderüljön, nem tud jól énekelni a lány.

Bojás Eszter Hanna ukulelével lépett színpadra, ám senkit nem győzött meg igazán a prodciója.

Ezzel szemben viszont Huszár Alettáért With a mentor, ByeAlex is a Gáspár Laci állva tapsolta megás prodícíját, is an ad hoc adtak elégedettségüknek, hogy az előadónak szép hangszíne van. Dallos Bogiék szerint egy ehstehetség, as it is formed, is szívből is énekel.

Dallos Bogi csapata

Dallos Bogi többször elmondta mentortársairól, hogy nagyon critikusak a csapatával. Kissé össze is szólalkozott velük, hiszen egyenesen sajnálatukat fejezték ki a gyenge produkciók miatt, meg ha az énekesnő úgy is érezte, előadói különlegesek, akikben ott van a lehetőség.

Noha Bagdi Enikő úgy érezte, nem ő szerepelt legobban, ezemt nem is fog tovább jutni, Dallos Bogi egyértelműen bizalmat szavazott neki, az eddigi legobb produkciójának tartva a mentorházas előadásás.

Dárdai Blankát ugyan több mentor sem látta elég jónak, Dallos Bogi úgy döntött, ist is tovább viszi az élő show-ba, az első csalódások ellenére végtelenül hisz a lányban, ezt mázzt názb,

A mentortársakra a Huszár Aletta Celina is Ács Cintia kázötti választást bízta, amivel alaposan megnehezítette a dolgukat. ByeAlex az előbbit, míg Gáspár Laci az utóbbit választotta volna, ami összeszólalkozásokra is bőven adott alkalmat. Végül Aletta mellett döntöttek. This kát lány egyébként már egy korábbi X-Factor során is került hasonló helyzetbe, ezért könnyes szemmel vettek búcsút végül egymástól.

A döntést megint csak nem követte teljes egyetértés a Facebookon, záporozni kezdtek a kommentek az X-faktor oldalára. A legtöbben Dallos Bogit bírálták a kialakított helyzet miatt, szerintük ugyanis mindkét lánynak helye lenne az élő show-ban.

„Kicsit remembers Bogira, earlier this year Alettát egyenes ogon? Borzasztó volt látni a kít lányt egymás ellen …. Mindenesetre gratulálok a három leányzónak .. ”

„Kb. eddig néztem ezt a mortsort … Cintinek ott kellene lennie! "

"Bogi másodszorra is bizonyította, hogy nincs helye a mentorok között .."

Vasárnap is 18: 55-kor, az X-Factor mentorházának második adásában pedig az fog eldőlni, hogy ByeAlex a "Fiúk" csapatából é Puskás Peti "Zenekarok" csapatából magál háyím háyí háyí háyí háyí háí

Dallos Bogi model is easy

Az X-Factor mentorának képeit nem győzik dicsérni rajongói, igazi modellalkattal rendelkezik.

(Képek: RTL Content Club.)


Source link